110329

Fick ett ganska negativt svar på ett besked idag, något jag verkligen hade hoppats på. Menmen, bara att söka vidare. Och kanske ändrar sig beslutet till positivt, hoppas går ju ;)



Förövrigt så stirrar jag mig blind på denna otroligt vackra människa. Haha, ja kan kolla på videon om och om igen. Denna kille har den sexigaste munnen jag skådat, hans leende får en verkligen att smälta, hans sätt att sjunga gör mig helt paralyserad.. Wow!


Och som vanligt går det inte att lägga upp något youtubeklipp på bloggen, så ni får helt enkelt klicka er vidare via länken!

110329

Igår var jag ledsen, sen glad, sen ledsen igen. Är i en bergochdalbana just nu. Mej not like!

Färjestad gick till final igår, hur najs som helst. Sedan var jag och mammas syskon med familjer och åt på en mongolisk resturang i Falköping för att fira morfar som fyllde 65, det satt fint dan efter :) Kollade "hur många lingon finns det i världen" - blev ledsen i ögat, fast på ett bra sätt, en fruktansvärt fin film!

Idag har det gått relativt bra, ställde klockan på 10 - började 13 idag. Men kom inte ur sängen förän 11 :/ På praktiken har tankarna endast vart om jobbet och det som hör till. Men så kommer man hem, så är det samma jävla trassel i skallen. Åh! Panik, javisst.

Nu ska fröken "jätte klantig å tycker synd om sig själv" sova.. God natt





På återseende, eller nåt..

Ja, det var ju inte igår man gjorde ett inlägg direkt :p Men det kan bero på att jag har haft så sjukt mycket att göra. Skolan rullar på, och det är nu endast TVÅ veckor kvar. Vart tog de resterande 18 vägen? Tiden har gått sjukt fort och jag börjar få seperationsångest. Detta är det bästa jag någonsin har gjort, och jag ångrar inget. Praktiken går fruktansvärt bra och jag börjar nu inse hur jävla mycket jag kommer sakna det där stället. Håller nu tummarna för sommarn och hoppas att det blir som jag önskar!

För någon jävla dagdrivare vägrar jag att bli igen, och att leva på soc är så långt borta så det finns inte. När skolan är klar ska jag skriva in mig på körskolan direkt, har ju inte lagt undan pengar helt i onödan. Det är nu mitt liv börjat på allvar, tänker inte leva det liv jag levde innan skolan, never!




 

Jag har så mycket som jag vill ge,
Men du vill inte ta emot,
Jag har så mycket som jag vill säga,
Men du vill inte höra,
Jag har så mycket som jag vill visa,
Men du vill inte se,
Jag har så mycket som jag vill göra,
Men du vill inte vara med,
Jag har så mycket att älska,
Men det kan du ej förstå…

110302

" Ibland behöver man stanna upp och tänka igenom nuet innan man orkar ta sig vidare till framtiden "

God natt!


RSS 2.0