Addicted



Min nya drog, får helt enkelt inte nog av den här helt underbara serien <3

Den där jävla påsken!

Jag trodde jag skulle klara mig utan en "käftsmäll" denna påsken. Allt började ju så bra. Lucas föddes, umgicks med underbart folk i Fredags och fick för första gången träffa Lucas i lördags förmiddag. Skulle inte jublat, påsken var ju för fan inte över där.. Till kvällningen kom den, "käftsmällen". Så tack igen påsken, för ett ännu minnesvärt påskminne ;)

Nästa år går jag i Ide, gömmer mig nånstans där ingen hittar mig.
Tacka fan för att påsken är över för detta året iaf!


När man minst anar det..

Så träffar man någon som får en att se lite ljusare på tillvaron. Sen vad det leder till, det återstår att se :)

Igår hade jag och Becca en riktig slappar dag, var och busa med grabbarna i garaget och senare på kvällen blev det besök hos syster m. familj. Så roligt att träffa Lucas, men jisses va han hade förändrats på bara 2 dagar utseendemässigt :)

I Fredags

Igår Annandagpåsk

Stolt Moster !

Bakissöndag

Hade ju planerat att gå till parken igår kväll, men med tanke på omständigheterna så sket jag i det. Hade inte vart kul att gå dit själv. Så när min kusin och hennes karl var på väg hem från Elmia hämtade de upp mig, så åkte vi på fest i Falköping. Vaknade upp där imorse, sen hämta de mig så åkte vi till Martins far där det grejades bil, fikades och sköts luftgevär. Fick allt in några träffar ;) Vidare bar det till utsiktsplatsen vid hornborgasjön och sedan hem till Becca för att fixa bakismat :) Hemmagjord pizza! Sååå jävla gott.



Nu ska vi titta på Sånt e livet och fortsätta äta, ostbricka och massa go frukt :) Grymt sugen på allt på baksmällan :/ På gott och ont!

Finaste tänkbara påskägget !

Bättre än all påskmat och allt påskgodis i världen så anlände en liten Lucas till världen 02.10 i natt <3





Så kom han, det jag längtat efter såååå länge ! Min syster fick 02.10 i natt en liten Lucas, 4260 g och 53 cm lång <3 Kärlek från första ögonkastet. Dig kommer jag älska obeskrivligt mycke. Tänk att något så litet och skört kan betyda så mycke.

Vaknade innan 08 imorse, och ringde direkt mamma som berättade att jag blivit moster. Sicken glädje ! Helt otroligt. Jag och pappa åkte givetvis in till BB. Och när jag fick se dom, den nyblivna vackra familjen var inte tårarna långt borta. Men än är inte allt helt verkligt, kan fortfarande inte förstå att min lillasyster i natt förlöst en underbar liten pojk ! <3 KÄRLEK

Glad påsk på er alla där ute.
Livet tar ibland oväntade vändningar, jag drar från stan med brustet hjärta och festar till de ;)


En låt av en artist som jag beundrar.

Denna var klurigare än jag trott :P Man kan ju beundra på olika sätt liksom, och för olika saker.

Men denna artisten beundrar jag för att han trots allt som korsade hans vägar i hans livet lät musik segra över allt, och vilka låtar han gjort sen. Och trots att han är död och begraven för länge sen så lever hans musik vidare idag och föralltid.



<3

Nu laddas det för 3 (problemfria) jobbdagar, sen blir det påskfirande med god mat och underbara människor !

En låt som påminner om någon speciell tid/period i mitt liv!


Det är inte bara låten som påminner om en speciell period, utan Povel him self. Han spelades flitigt när jag var hemma hos min gamlamormor. När vi löste korsord och lagade mat lyssnade vi alltid på honom. Gud vad jag saknar dig Tyra <3


Och både denna låten och Sven-Ingvars får mig att tänka på mormor, hur hon brukade lyssna på denna låten när vi åkte i bilen, så satt hon och nynna med lite smått och log. <3

Ingen uppdatering i helgen pga jobb, och vilken helg sen. Den kommer jag sent att glömma :/

Vart och fixat håret idag, var underbart att äntligen få tummen ur och komma iväg och klippa mig :) Så har jag vart hos min bror m. familj, brorsan och hans fru skulle på Bio. Alva, den minsta, har vart krasslig så humöret har inte vart på topp hos henne, men det skötte ju Edvin fint istället. Fram tills det var läggdags, då vart de snabbt ombytta rolller. För Edvin skulle bestämt inte lägga sig förens mamma kom hem "så de så.." Haha.


RSS 2.0