28 -

Denna dag började med att skrapa Bruttis vindruta pga frost, dra i ett par spenar, stänk av koskit, en sjukt kelen och självmordsbenägen kattjävel och 2 glada idioter vid namn Emelie och Sofie, det vill säga - mycket nöje ! Så vår svans såklart, den tuffaste kärringen i dessa regionerna, tant Ann-Marie. Där behöver man aldrig vara osäker på om man gör några fel, för det hörs lång väg :P Så det vill säga - är det tyst och lugnt har man inget att oroa sig för. Haha !


Morgonen förde också med sitt ett djungelvrål utan dess like, pappa berättade lite om sin moster och farbrors syn på mig. Men jag har inte tänk att störa dom nåt mer iaf. Det är en sak som är säker. Folk som påstår att de är så frispråkiga och inte är rädda för att säga vad de tycker om folk ska inte gå bakom ryggen och snacka sin skit. Sen skiter jag i om de är gammla eller inte, men vad jag vet så har jag aldrig stört dom och lär inte lägga någon större energi i fortsättningen heller med att ge dom något nytt att prata om. Folk som suger ur mig min livsglädje klarar jag mig bra utan, de kan få sitta där och sura å vara bittra !


Blev även ett besök hos gubbarna på Bullens i Skövde med farsgubben.

Så nu är vi strandsatta i Segerstorp till pappas telefon börjar vröla, då är bilen klar.

Eldar i vedspisen och lyssnar på pipet från 2 missemissar bakom soffan. 2 ? Ja, kan ni tänka er, när jag kom tillbaka imorse efter att ha sovit borta en natt så har hon tryckt ut en till :) Än så länge är de snälla och tysta, tack och lov för att Grålla än så länge kvar där.





Fröken & Herr tillökning.


Memories


 

Solen sken den där dagen, och det blåste lite. Som idag.


Alla vi klev upp den morgonen med världens klump i magen, givetvis av sorg.

För vi visste erat öde, vi visste var den dagen skulle föra med sig.

Utanför var det kyligt, daggens droppar böjde varenda grässtrå på gräsmattan och när man såg ut över hagen högg det till i mitt bröst. För jag visste ju att ni aldrig mer skulle få äta de där grässtråna med de stora daggdropparna på. Alla ni var så speciella på ert egna lilla sätt.


Och det är det jag saknar, vi kände verkligen er, utan och in. Vi märkte på er direkt om någonting var fel. Ni kunde vara såna irritationsobjekt, men innerst inne så var det kärlek rakt igenom. Allt vi gjorde, gjorde vi för er. Varenda muskel som sträcktes och vartenda onda blåmärke var för er, för att ni skulle ha det bra. Det var därför det sved så förbannat att se er så glada den där morgonen när ni släpptes ur båsena, för vi visste ju, vi visste ju vad som komma skulle.

Men inte ni. Ni trodde att det var första morgonen den våren ni skulle få gå ut i hagen och smaka på gräset med de stora daggdropparna. Glömmer aldrig era glädjeskutt ut på gången. Om det bara hade regnat den dagen. Då kanske det hade vart lättare att leva med, då kanske era förväntningar inte hade vart så stora. Livets vägar är otänkbara, man kan aldrig veta vart livet leder en. Man ska aldrig hoppas på för mycket eller ens nåt. Besvikelsen kan såra mer än man tror.


En sak är säker, ni åkte den dagen. Och den dagen glömmer jag aldrig.

Smärta, ren och skär smärta raktigenom ! Men det finns så många andra minnen.

Dom kommer föralltid leva kvar i mitt huvud, som ett vackert bildspel <3 Saknar er och allt ni gav mig !

 





27 -

God Morgon !


Fy fasen så trötter jag är idag *Gääääsp*. Vaknade första gången vid 07.15 av att kattungen skrek som en dåre, sen lyckades jag somna om för att återigen bli väckt en timme senare.

Så tillslut gav jag upp, ingen idé att försöka ens. Nu ska jag gå och ta en dusch, sen blire kaffe kaffe kaffe ! Kaffe is tha shit :) Vad skulle jag vara utan mitt älskade kaffe ?

En vandrande zoombie typ, blir att fixa lillasysters hår innan hon åker hem.




Mina skruvade men underbara systrar <3


26 - "Katt"morska

Usch, detta blev inte som jag trodde att de skulle bli.

Väldigt blandade känslor för tillfället, 1 levande, 1 död :/

Vi kom hem vid 17 tiden, Grålla (pappas katt) betedde sig väldigt underligt.

Det låg en blodfläck här, en blodfläck där. Så la hos sig ner och tvätta sig hela tiden.

Pappa la iordning en filt åt henne avsides så att hon skulle få vara ifred.

En timme senare föddes 1 helgrå hane. Nu, 3 timmar senare föddes 1 spräcklig hona.

Men, död. Döden är hemsk och orättvis. Tog upp den lilla saken, hon platsade perfekt i handen. Men hon bara låg där, eftersom jag inte hört att Grålla gjort något ljud ifrån sig så vet jag inte hur länge hon legat där. Tänk om jag bara hade sett det lite tidigare, då kanske hon hade levt, eller så var hon dödfödd.
Ingen kommer någonsin få veta.


Ska göra ett ytterligare försök att få honom att dia. Det syns tydligt att det finns fler foster i magen, har ingen mer fötts imorgon bitti är det läge att ringa veterinären.

Återkommer med besked under natten eller morgonen. G´night !


Babycat numbero one


25 -

Idag är en dag jag gärna hade hoppat över, känner mig verkligen inte på topp idag !

Har ont i nacken, så går det ner i skulderbladen. Svanken ska vi inte prata om.

Men denna smärtan kan jag leva med, så länge jag slipper ryggskott :(

Denna smärta kommer inte ens i närheten av smärtan vid ett ryggskott.

Vädret gör ju inte saken bättre, verkligen inte fått något gjort idag.

Men pappa har gett mig några bra stunder idag med sitt goda humör, så åt vi ute :)


Snart kommer Bruttis och hämtar mig, då ska vi till Fredde. Jag ska sova där i natt med mina kissemissar. Trevligt trevligt. Blir lite film och godis, de gillas !



När ni ändå är inne och kollar här så tycker jag att ni ska gå in och kolla på min svägerskas blogg. Där hon skriver om sin vardag som tvåbarnsmamma till bustrollen Edvin och Alva. Hon driver också en kennel vid namn Fairytale dreams. Där föder hon upp Welsh Springer Spaniel och Papillon. Hon har 4 hundar, 2 Welsh vid namn Lucy och Diva så 2 Papillon vid namn Godis och Grynet. Så en stor del av hennes bloggande går åt till hundarna, utställningar, tävlingar mm. http://kennelfairytaledreams.blogg.se/


25 -

Jag har fått tillbaka hörseln i mitt vänstra öra,
har säkert bara hört 10 % på de örat den senaste 1.5 månaden,
så det är en mycket glad Emelie som skriver.

Kollade återigen "my sister´s keeper", lipa som en gris och skulle efter filmen snyta mig.

Då släppte locket minsann, haha, det ekar i hela skallen nu. Så äre !

Men lyckan brukar vara kort, men man får hoppas på det bästa.

Med det avslutar jag denna Fredag, nej, det är ju Lördag nu ^^

Well well, hoppas att ni sover gott folks. De ska jag göra ! G´night.




Denna underbara låt med vår Svenska stolthet får avsluta denna dag.


24 -

Det åskar, den 24 september ? Like what.. Skit mysigt att sitta helt jävla solo mitt ute i buschen med vetskapen om att pappa inte kommer hem förens om 3 timmar !

Rädd för åska, varför tror ni de? Klart jag inte är. Ironi är underbart ibland.

Hjääääääälp :'( Tur jag har min Zigge bebis som ligger stadigt i knät och gosar.

När jag vart ute och hämtat honom lägger han sig nog där hoppas jag i alla fall ^^ Haha

Förövrigt så har jag haft en wunderbart mysig kväll i Sköltörp (Skultorp) med mina 2 galna kusiner Maria & Filip, farbror & Ann-britt var med på ett hörn också, så givetvis Marias pojkvän. Vi har kikat på Idol å ätit go mat :) Gött med en lugn Fredag ! Imorgon är det tidig uppstigning som gäller, ska städa rummet över källaren åt min käre far. Mycke skit som bara står och samlar damm där ute, ovärt !


Ikväll ska jag titta på 3 filmer som är ena riktiga klassiker, iaf filmer man kan se om å om å om å om, igen..

  • Hot Chick
  • Bombay Dreams
  • Alla Älskar Alice.



En sjukt bra låt, med ett väldigt bra budskap ! Älskar den & spelar den för fulla muggar..

These were the days, the memorable

Det fanns dagar då vi hade kul, vi sket i allt och alla. Vi hade varandra !

Men nu då ? Satt och tänkte förut när jag gjorde något galet sist, minns inte.

Jag brukade vara den roliga, den som satt och drömde mig bort, målade upp en scen i mitt huvud och som sen kunde sitta och asgarva åt det i evigheter. Folk undra ju givetvis vad det var som va så kul, så när jag väl berätta tyckte de bara att jag var skruvad. Haha, skruvad eller inte, förtsatte skratta gjorde jag i alla fall ^^


Som när jag flytta in i min lägenhet, då var det drop in hos mig, 24/7. Det fanns inget som kunde knäcka mig och mina tjejkompisar. Alla var lika tighta med alla. Och nu ?


Anledning till att jag kom och tänka på detta var nog för att min födelsedag närmar sig, 21 år, redan ? Ett helt år har gått sedan min underbara 20 års dag, som mina underbara flickor fixade till mig, jag fick inga flådiga presenter utav dom, men de kom, de skrattade, de var tacksamma för inbjudan och för vad de bjöds på, de gav mig en 20års dag att minnas. Och det är mer värt än allt !


De gav mig ett underbart och oersättligt minne för livet
, från tiden som var bäst !



:'(

Att se 2 människor, som man verkligen älskar, sakta brytas ner & gå sönder är hemskt !

Vet inte vad jag ska göra, känner mig så jävla hjälplös. Men jag orkar inte mycke mer snart.


22 -

Såg "my sister´s keeper" inatt. Kan lova er att ungefär 80% av filmen grät jag.

'
En helt otroligt bra film måste jag få säga, detta är en sån där film som man kan se om och om igen. Otroligt välgjord !






"Vad håller ihop en familj? Nick Cassavetes, regissören till "Dagboken" och "John Q", visar återigen sin känsla för berättelser om djupa mänskliga relationer i denna inspirerande film om en kärleksfull familj - utmanad och förenad - av ett barns sjukdom. Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alec Baldwin mfl skapar en fantastisk känsla i berättelsen om 11-åriga Anna Fitzgerald, född för att vara donator till sin leukemidrabbade äldre syster, men som till slut kräver rätt att bestämma över sin egna kropp. Hennes kamp för frihet att välja kanske splittrar familjen eller, är det första steget mot verklig tillgivenhet, värdighet och vad det betyder att vara en familj." Lånat från baksidan av filmfodralet.


22 -

Ikväll gjorde jag sista passet åt Bruttis i alla fall, everything is back to normal. Men fasen så härligt det har känts att göra de här 3 passen. Självförtroendet är liksom på topp.

Sen att man blir behandlad som man var född igår och inte riktigt fick göra som man ville göra, de får man väl ta med en nypa salt som allt annat.


Min mage har så sagt ifrån nu, har blivit ett jäkla slarver med min mat det sista.

Vissa dagar kanske det bara blir en smörgås. Dels för att pappa har fyllt sin frys med fel saker, sen så har min laga - mat - motivation försvunnit. Ho ho ? Vart är du ?!

Ne men.. Har väl helt enkelt blivit kass på att sätta mig själv som prio 1 de sista.

Men det lovar jag att det ska bli ändring på. Magen har sagt sitt i alla fall, har så jävla ont så jag inte kan stå upp. Så äre med de :( Tur man är hos mamma :)


Nu ska jag kolla filmen "allt för min syster" med blandannat Cameron Diaz i huvudrollen.

Varken sett eller hört talas om den innan, hoppas den är lika bra som den verkar av texten på baksidan av fodralet. Hoppas ni sover gott, de lär inte jag göra. Aj !



En tillräckligt vacker dag att dö på

Vad ska man göra med allt elände, spotta sig i nävarna, gnugga utå bara fan och se framåt !

Allt detta prat om valet, så råkar man yttra sig om vad man tycker så vips så är det också fel.

Men de skiter jag i, jag står för vad jag röstat på och tänker inte ge vika. Icke !


En tung dag har de vart idag, slaktade ju lilltjejen idag. Det sved ända in i märgen.

Vi åkte till hagen hon gick i, gick in och lura på henne grimman. Och allting gick verkligen toppenbra, hon strula inte det minsta. Vi ledde in henne i hästtransporten och åkte mot honom som skulle slakta/stycka henne. Väl där så var hon jätte uppstressad efter resan dit, så vi lät henne lugna sig lite. När hon sen lugnat ner henne och vi lett ur henne ur transporten och in i lokalen så gick allting väldigt fort. Såg att gubben gick fram till henne, höll henne löst om halsen och placerade bultpistolen, efter de klarade jag inte av att kolla. Höll för ansiktet, och när skottet gick föll tårarna väldigt fort :/ Konstigt hur fäst man kan bli vid en ko, men det va en fin sista dag för henne.


Anyway, resten av eftermiddagen tog jag det bara väldigt lugnt. Ätit regnbåge idag som min kusin Filip fiska upp i lördags, fan så gott det var. Innan mjölket blev det sussa en halvtimme.

Väl hos kossorna så tog det bara en timme för oss att fixa allting, jisses så bra det blev :)

Så nu ska jag sova, jag och Fredde ska upp 05.00 och åka dit igen, och göra lika bra ifrån oss.

Hoppas att ni haft en bättre dag än mig, G´night !



I'm so fucking depressed

Då är snart morgonen här, som jag verkligen bävat för :/ Vår lilltjej åker mot döden.

Och det finns inte ett skit jag kan göra åt att någon väntar på att hon ska fylla deras frys.

Men det är som Sofie säger, det är bättre att det blir så här, att vi låter någon ta hand om henne, att vi avgör hur hennes liv ska sluta än att vi skulle sålt henne vidare i hopp om att hon skulle hållas till mjölkproduktion, för att det är billigare för dom att göra så och sen slaktar henne iallafall, och då vet vi inte hur det skulle gå till.


Låter säkert fruktansvärt tanigt i era öron att man kan vara så här ledsen över en kviga, men tänk er ett djur ni fött upp, som ni varit med sen dag 1, så uppstår det omständigheter som gör att ni inte kan ha kvar djuret, och ni vet att dens dagar är räknade. Spelar ingen roll om det är en ko, en katt, en hund, ett får eller en häst. Alla sätter de sina spår och de blir en del av en. Och för att en kviga och en ko ska få mat varje dag i den mängd de kräver så krävs det en del jobb kan jag lova er. Anyway, varför försöker jag ens förklara ?


Behöver ingens sympati, smärtan över detta kommer varken bli bättre eller sämre av att någon förstår. Minns de som igår när hon föddes, och jag saknar henne redan ! Nu ska jag trotsa tankarna och försöka sova lite, ska ju avlasta Bruttis imorgon kväll också, så lite sömn skulle väl knappast skada.



Lillchefen som liten kalv, här sugandes på mina fingrar ^^


Lillchefen, den där lilla av de små, som är suddig på bilden. Vår lilla sötnos. I mina ögon förblir du liten !


Btw...

Drömde en helt fantastiskt underbar dröm i natt, drömde att jag fick papper från skolan :D

Hehe, undra om de kan betyda något. Längtar ! och hoppas att det inte dröjjer för länge tll svar :)




Än har inte hösten tagit över

Snart blir det en tur till Tidaholm, för de där med att ta en tidig buss sket sig totalt, likaså att vända dygnet. Faaaan ! Men men, nya tag. Ska gå en riktigt jävla lång promenad sen så jag blir riktigt jäkla trött till ikväll. Idag ska det röstas. Och pilla lite i min lägenhet.


Tisdag åker jag hem och tar ett rejält röjj, blir hemma några dagar. Har verkligen åtsidosatt mina vänner och familj där hemma. Så saknar jag min säng :P Hehe.


Igår när jag gick till stan så fick jag ett bevis på att hösten inte tagit över helt, än blommar det och grönskar i dikena och i skogen :) Härligt att se !



Morgonpigg i farfarsskjortan, javisst ! ^^
 


Nypon !



Blåklocka



lördag

Denna kväll blev verkligen inte som planerad, well well.

Umgåtts med Johan, min kusin Filip å farbror Fredde. Skulle åkt till Tidaholm en sväng men så blev det ju inte heller. Ställer nog klockan och tar en buss i förmiddag. Måste verkligen hem och kolla posten med övrigt. Imorgon kväll blir jag nog bjuden på Bio av en trevlig kompis, Bio i höstmörkret är najs. Fan redan den 20 på måndag, tiden går fort när man har roligt, men inte lika fort när man verkligen har något viktigt och roligt att se fram emot. Hm , undra vad man ska göra sista dagen som 20åring sen ? Hehe. Parta med brudarna de klart :D Nu måste jag sova så jag fixar mina tider innan måndag, då tar jag några pass åt Bruttis så hon får vila ut. Nu kan jag ju både starta och stänga av efter mjölket :)

Duktiga jag, och duktiga Bruttis som är förbannat bra på att lära ut !

Så är det val senare idag, hoppas alla väljer rätt, nej till rött. G´night




"Om du vill att ditt liv ska bli en magnifik historia,
börja då med att inse att det är du som är författaren
och att du varje dag har möjlighet att skriva en ny sida."


Vad som komma skall

Kanske är dags att börja dela med sig av det som komma skall, don´t you think ?

Minns inte exakt vad jag berättat innan och så, men jag vet att jag skrivit att jag och Bruttis skulle iväg på "hemligt uppdrag". Bruttis = Sofie, är absolut en av mina 2 bästa vänner.

Det hela började i somras som jag började leka med tanken om att faktiskt bli en av de som får tummen ur och flyttar från Tidaholm. Tidaholm är en liten stad som ligger i Västragötalandslän. I Tidaholm finns det cirkus 7920 invånare, alltså 1 mindre snart :P Det finns ingen framtid i Tidaholm, inga jobb, finns inget kul att göra. Inget som är öppet länge på kvällarna osv.


Därför valde jag att sista Augusti säga upp min lägenhet, och börja planera för flytt till Skövde. Det var den sista Juli som vi firade Sofie som vi kom att leka med tanken på att faktiskt hyra en 3a tillsammans och bli kombo. Sofie har hela tiden vart så orolig över att vi skulle komma att bli osams och att det skulle förstöra vår oersättliga vänskap. Men hennes mamma hörde oss prata om saken, och hon nappade. Sofies mamma har för övrigt vart ett jätte stort stöd för mig i olika situationer och hon har alltid stått rak i ryggen och sagt vad hon tyckt, rakt från hjärtat. Det är det som gör henne så lojal. Även fast jag är hennes dotters bästa vän så är hon så jäkla ärlig mot mig, vi har tillochmed rykt ihop och haft gräl oss emellan, men pga att vi båda har vart ärliga men också kunnat säga förlåt så har vi fått en enligt mig jättefin relation, och jag är så otroligt glad för att vi har henne. Mia, tack för att du finns ! Älskar dig <3



Nu står vi lite tyvärr och stampar, i väntan på en 1 sak, 1 sak som jag tror och hoppas kommer vara den sista pusselbiten, ett intyg från skolan att jag blivit antagen. Sista ansökningsdagen var i Torsdags, alltså den 15 September 2010. Jag har sökt en vuxenutbildning på en Lantbruksskola i Skara, utbildning ligger på 20 veckor och när man studerat klart är man en utbildad Djurskötare ( Jag kommer alltså efter utbildningen att mjölka kossor och se til att de kossorna där jag jobbar mår så bra som bara är möjligt ). Detta kanske inte låter som ett lockande jobb för dig som läser och kanske aldrig sett en kossa annat än i en otroligt tillgjord Arla reklam, för de där reklamerna är otroligt tillgjorda, och för den delen så kan Arla ta sig någonstans. Men det är det jag vill jobba med och som ligger mig varmt om hjärtat, har pysslat och vart omgiven av detta sedan barnsben. Anyway, de hör inte hit. Pratade med henne på intagningskansliet i Måndags och hon lät väldigt positiv till att jag ringde. Hon sa att antagningarna kommer att tas itu med så fort tiden finns till, men hade jag inte hört något inom en vecka så skulle jag ringa, hon var förövrigt jätte trevlig och sa att var det något jag undrade över så var det bara att ringa :)



Detta intyget krävs för att jag och Bruttis ska få lägenhet, vi var ju och kollade på 2 stycken jättefina 3or när jag skrev att vi skulle på hemligt uppdrag. Men eftersom de hyr ut lägenheter till folk med högst inkomst först så hyr de alltså inte ut till någon som lever på bidrag i först hand. Hoppas verkligen att jag kommer in ! Detta är början på mitt liv, det är fan min tur nu. Detta är min medvind. Och tillsammans med Bruttis och mitt mål så kan jag gå långt, eller rättare sagt, jag kommer gå långt. Allt handlar om inställning folks :)






Jag & Bruttis, en bild från i Somras när vi fira hennes 20 års dag.
Då våra planer började smidas på allvar :D



Jag & Elli, 2 riktiga snyggingar :D skulle verkligen se att mitt hår blev så där fint igen.
Men förändringar förnöjer :)


The Song of Today

Dagens låt - Marie Lindberg , Trying To Recall.



En låt som inte är tillverkad igår, men oj så bra ! Minns när denna var ett av bidragen i Melodifestivalen, fullkomligt hatade den. Men som vanligt med mig - efter att ha hört den några gånger så var jag fast. Började verkligen älska denna låten och tycker fortfarande lika mycket om den nu, som då.


Pappa åkte in till Volvo nu för att tömma några containrar, funderar på att ta en dusch.

Kroppen är vaken men verkligen inte tankecentrum, mer kaffe, JA TACK !


Morrn morrn

God morgon ! Lördag hela långa dagen idag. Hade planerat för några timmar i skogen idag, men vädergudarna verkade tycka annat. Jag var ju ute med min kusin Johan igår och svängde runt lite i Skövde. Somnade väl vid 03.00 någon gång, och vakna 08.00 ?! Hehe.

Jag är sjusovare, extremt trög att få upp på morgonen och sover alltid mer än 8 timmar.

Så ja, jag fick en smärre chock när jag vaknade nu. Men det senaste har jag verkligen vänt på mitt dygn, så bara att ta sig i kragen och hålla sig vaken. Och nu kom Bruttis, så får man tillochmed kaffet serverat, inte nog med de, underbart kaffe sällskap :)


Ha en trevlig morgon ! :)


Weather gods have taken their decision, it's autumn







Jag närmar mig 21 höstar, och det närmar sig 7 år sen du bekom min skyddsängel, mormor <3
För ett tag sen kom du till mig i sömnen, det var precis som att jag var vaken och du satt framför mig, det var så obehagligt verkligt. Då när jag vaknade med tårar i ögonen kom jag på hur mycket jag saknar dig.
Kommer aldrig glömma den där hemska natten den 18 November -03. Den lever föralltid kvar som en tatuering i mitt minne. 7 Långa jävla år, utan dig. Tanken på att du hade kunnat levt så mycket längre gör ont, du blev ju bara 53 år. Erik frågar ofta efter dig, " tittar min ängel på mig ? " Du såg ju så fram emot att bli mormor igen.


Jahopp, så sitter man återigen här. Lyssnar igenom musiken på burken.

Har förövrigt sjukt jäkla tråkigt, usch ! Nu ska jag va duktig å hugga lite ved.

Sen blir det nog att laga mat och kolla Idol :) Haha, fick nåt att göra ! Grejt.

Saknar min Bruttis & ser fram emot vad som komma skall <3


Hoppas att denna kväll blir lika bra som gårdagens, natten kan vi bortse från :/


Another missing piece of the puzzle

Ett sista, långsamt & smärtsamt farväl


Att säga farväl är bland det västa som finns, specillt när man vet att det verkligen är för sista gången. Det är med tårar i ögonen som jag skriver detta, det gör så jävla ont !

Det är verkligen min sista del av stället där jag spenderat så mycket tid sedan jag var liten.

Bonnaby, där jag sprang på gärdena redan som liten, där jag har så underbara minnen ifrån, dåliga som bra. Det spelar ingen roll ! Saknaden av detta ställe är enorm.

Det stället har gett mig så mycket och mestadels av alla underbara barndomsminnen jag har kommer därifrån. Nu återstår 7 kvigor av det jag varit med och skapat.

Bland de kvigorna finns en mycket speciellt individ, en som riktigt fastnat i mitt hjärta.

När beskedet om att hennes dagar är räknade så ångrar jag att jag inte varit mer hos dom än jag varit i sommar, men det har helt enkelt gjort för ont för att åka dit.


Ovissheten har varit stor om vart vi ska placera dom i vinter, så äntligen var det problemet löst, men.. Det finns alltid ett men i allting, jämt. Detta men skulle komma att bli om "Lill-Chefen". Kvigan jag skriver om. Det är ingen som kommer vilja ha henne som mjölkko, det enda folk attraheras av är köttet hon har på kroppen och hurpass bra hon kommer kunna fylla upp deras frys ! Fy fan va världen är hemsk. Min lilla älskade tuffing, minns de som igår när hon föddes. Hon var liten som ett rådjurskidd. När hon var 5 månader så var hon i samma box som nyfödda kalvar, och de växte ändå om henne. Hon är den sötaste och mest charmiga kalv jag träffat på, när hon var hungrig hördes det i hela lagården. Hon bräkte som ett litet lamm. Hon har alltid vart så social och go, klättra man in i hennes box var det knappt så man kom ur den. När man strödde i hennes box sprang hon alltid runt runt runt, så under magen på en av hennes kompisar om de stod i vägen. Detta är underbara minnen, de kommer aldrig någon kunna ta ifrån mig ! Fan, va jag kommer sakna henne !


Först Bonnaby, där jag var en del av allting som mest de 2 sista åren & nu, Lillchefen :'(

Folk kommer aldrig förstå, den smärta av den saknad jag ständigt bär på.


vilken wunderbaaar dag

Idag har vart en bra och stressfri dag, sov länge.

När jag vaknade satt Bruttis och kollade på mig, Zigge låg på nyckelbenet och sov.

Vi fikade och prata lite med farsan innan han for iväg till jobbet.

Jag och Bruttis har bestämt oss för att alltid komma tidigare till hennes jobb hedanefter, jag är inte den kvickaste människa på denna jord, och det har tuffingtanten på Sofies jobb lagt märke till. Så varje gång vi kommit sent de sista har jag fått någon rolig kommentar :P Hehe


Vi var där en timme tidigare, men de löna sig ju inte. Klövverkaren var där och hade ställt sin bil där korna går när de går in. Så vi fick snällt vänta tills han var färdig. En klövverkare är en sådan yrkesman/kvinna som håller ordning på kossornas fötter. Klöv = fot.


2 kossor var det som fick entra verkstolen, de har stått inne i minst 1 vecka och båda var väldigt svullna i en klöv, den ena kossan kommer få penecillin och en titt av veterinären, den andra fick en träbit fastlimmad på ena klövhalvan för att avlasta den klövhalvan hon har ont i. När vi var klara med kossorna blev det att umgås med fredde (farbror). Braveheart och ätliga tillbehör blev det. Pappa vart lycklig när han kom hem från jobbet, jag hade gjort ostgratinerad broccoli med kokt potatis till honom, betyg - 5 av 5 fick jag av han.

Inte för att skryta - men jag är Kung på att laga mat, och roligt är det !


Fått mycket glädjande besked av Tidaholms kommun idag också, kommer jag in är det bara tuta och köra, så nu är livet på den ljusa sidan. Idag var också sista ansökningsdagen, så snart lär intagningsbeslutet komma, kan ju bara bära eller brista. Håller tummarna för mig själv, det är min tur nu. Min tur att enbart bry mig om mig själv och bli ett ego ! Göööött :)





Nu är hösten verkligen här, löven börjar lägga sitt gulröda lapptäcke över marken.

Solen lyser med sin frånvaro och mörkret har börjat ta över mer & mer.

Vindar av kraftig blåst smeker allt oftare utmed allt som rör sig där ute.

Denna årstid lär man sig verkligen ta till vara på de ljusa stunderna.

Inomhus knastrar det i vedspisen och värmen från den omfamnar mig.


a Visit at Home

Sitter och tjötar skit med mamsen och hennes kompis Annelie.




Jag blir tokig när jag ser mig själv i spegeln och inser att mitt hår numera ser ut som ett kråkbo, typ :/ Innan den första Oktober, som är min födelsedag, så ska jag fixa mitt hår.

Jag ska iallafall klippa lugg ( tror jag ), om inte så ska jag klippa någon riktigt jäkla snygg frisyr, färga överhåret i samma färg som utväxten och underhåret blont.

Det blir fan kanoners det, längtar tills jag får mina pengar nu !


blickar framåt

Jag följde dina fotspår så länge att jag inte insåg att jag inte skulle hitta vägen tillbaka när jag väl vände om, 2 jävla år följde jag dina spår. Helt utan nytta !

Nu går du där ensam på vägen, utan mig hackihäl som alltid fanns där.

Jag har vikt av, valt en helt annan riktning, bort från dig.

Och vad förbannat skönt det känns att ha gjort det valet, för jag klarar mig fint utan dig.

Äntligen tagit mig i kragen, stirrat framtiden i vitögat och vänt bort blicken från de förflutna

Det förflutna kommer alltid leva inom mig, men det är dags att sluta blicka bakåt.


Jag ser ljusare än någonsin på framtiden, den framtid som jag bara ska ägna åt mig själv och åt de som älskar mig. Aldrig vart ett ego innan, men det kanske är dags att bre på de lite ?

Jag kan inte hela tiden spendera min tid på att se till alla andras behov, jag kommer finnas till, men på annorlunda villkor, de kommer handla om att ge och ta från min sida.

De som inte är beredda på att ge mig lite kommer inte jag heller ge någonting tillbaka till.


Behandla andra som du själv vill bli behandlad - Den gyllene regeln.


Om allt går som jag önskar så kommer jag göra allt som står i min makt för att de ska funka.

Skolan kommer ta all den tiden det krävs, den kommer vara prio ett.

Kommer bli tvungen att skjuta saker åt sidan, saker som innan vart självklara att ta itu med.

Folk får tycka vad de vill om detta, men det är min tur nu, att tänka på mig själv och sätta mitt välmående i första hand. Allt annat får komma i andra hand.


Jag väljer, ingen annan

Blir måttligt irriterad på att saker ska behöva gå så otroligt långsamt.

Ringde intagningskansliet - gick toppen ! Man får ligga på lite.

Hon skulle skriva ner vad de va vi prata om, hon tyckte det var ett plus att jag ringde.

Och hon var verkligen toppen att prata med, så detta kommer nog gå vägen.

Men jag vill ha klartecken nu - ett enda besked. Vill ju detta så mycket !

Sista ansökningsdag är den 15 september - 2 dagar kvar.

Vill ha reda på vilket, nu nu nu !! Men den som väntar på något gott ;)


Har hoppat gymnasiet 2 ggr innan - jag vet. Jag är inget stud.

Men nu har jag verkligen gett mig fan på att de ska funka.

Ska bli så otroligt skönt att knäppa alla på näsan också.

Och visa att - jag - kan ! Ha ha. Detta är min chans, mitt liv. Jag väljer riktning.

Ingen annan, och jag skiter i vad folk tycker.

Men har ni något att säga - säg de till mig. Vad gör de för nytta annars ?!





En ivrig och envis Fröken Petersson


Söndag

Måste helt allvarligt vara något fel, jag vaknade 10 idag. Somnade typ vid 04.00.

Like whattafuck ?! Lär ju vara trött ikväll, det är en sak som är säker.


Bakfull och jävlig, var på Skövdes motorgård igår och svängde mina lurviga.

Fick åka finbil och lyssna på bästa The Fastback.

Riktigt skoj vart det, om man bortser från slutet på kvällen.

Vi var sist därifrån pga massa jävla väsen ! Åh, jag blir lack på sånt där.



(Farmor & Farfars bröllopsfoto)

Idag ska jag och pappa åka till min älskade farmor & farfar.

Pappa var på vår släkts svampställe igår och plockade massssa trattisar.

Så farmor ska göra iordning den åt honom, torka och förvälla.

Och jag ska få svartvinbärsgelé, så jäklans jävla gott.



(Sussan, mina flickor och grålla )


Inväntar även en ny bunt med kattungar, hon är en riktigt tjockis nu Grålla.
Efter denna kullen blir det ett besök hon veterinären med henne !

 


Balle

Fortfarande förkyld :( Det suger vill jag lova !

Har vart en bra och lugn dag, vart med Bruttis på jobbet blandannat och fått bra besked :)

Nu ska vi kolla på en film och sova, taggar mjölkning klockan 05.00 och Teddie Ericsson imorgon kväll, ska bli så jäääääävla kul :D


Hoppas att ni haft en trevlig fredagkväll, nykter eller onykter ^^

G´night



Food

Jag och Zigge




Bara jag och Ziggeponken vakna, han ligger och spinner i mitt knä :) Pappa vilar.

Både Zigge och jag väntar på mat, vrålhungrig/a. hehe

Under tiden som korven och potatisen kokar ska det diskas.

Sen bär det av till KSS igen för att se om farbror är klar på operationen.

Faan, fortfarande sur för att de neka mig att vara med honom !


Sleepers

Så, nu har jag sett filmen Sleepers, en av de bästa filmer jag sett.

Sevärd så in i, en väldig tänkvärd film.

Filmen utspelar sig i området Hell´s Kitchen i New York under 1960-talet.

I huvudrollerna syns bla Kevin BaconRobert De Niro, Dustin Hoffman, Jason Patric och Brad Pitt.


Filmen handlar om 4 tonårspojkar som spelar basket och baseball på sin fritid men också jobbar för traktens gangsters för att tjäna extra pengar. De söker sig mycket till kyrkan och prästen Bobby, som alltid finns till för pojkarna. Deras liv hade knappt börjat.

En dag slår de vad om vem som ska göra en springnota hos en korvgubbe, när stölden nästan orsakar en annan mans liv hamnar de på ungdomsvårdsskola för pojkar, där blir de utsatta för sexuella övergrepp och misshandel av fångvakterna, deras syn på livet som de hade innan umgdomsvårdsskolan tog snabbt slut och de såg sitt slut på deras barndom.


Trots allt detta beslutar de 4 pojkarna att hålla allt som hänt på anstalten hemligt.

Deras enda önskan är att få sova en natt utan att bli väckt av att någon kommer in i rummet

11 år senare upptäcker 2 av pojkarna en av vakterna på en bar..

Hämnden är ljuv, men den har också sitt pris. Livet är ett risktagande.


Annoying

Inget går upp emot en ständigt svidande näsa och rinnande ögen, ironi mina vänner !!


Jag hatar skiten, fullständigt hatar de. Det där ständiga svidandet, och det spelar ingen roll vad man gör, inget som hjälper !? När man är förkyld så vill man göra allt för att det ska bli bättre, en bra bit på väg är rikligt med sömn, åtminstone 8 timmar.

Så idag skulle jag upp och vara stöd och sällskap till min älskade farbror som opererar sin axel idag, han saknar 2 ledband så är muskeln helt borta.

Anyway, kunde verkligen inte somna inatt pga allt jäkla grubblande, så jag somnade vid 3.

Hade ställt klockan på 06.10. Vakna 06.30. Då kom de och hämta mig.

Jag och Fredde blev avsläppa på KSS, gick till dagkirurgin och anmälde honom.

Så säger kärringen som skulle ta hand om Fredde att anhöriga inte fick följa med in eller vara med vid uppvaket, jamen tack för den ! Kan de inte skriva ut de i sina jäkla papper ?

Åh, ibland blir ja så jäkla irriterad :/ Tur att man har en snäll pappa :)


Nu blir det en kopp kaffe och en cigg, sen ska jag kolla klart på filmen " Sleepers. "





Förkylningjävel !

Förbannade äckliga förkylningjävel ! Jag hatar dig :(

Sitter just nu och smuttar på en kopp kaffe, snörvlar & snörvlar..

Än så länge känner man ju vad det smakar, I´m so lucky !

Tidsfördriven för dagen ? Hugga lite ved, laga mat till pappa innan han drar iväg för ytterligare en kvälls jobb, förtidsrösta ska jag göra, så funderar jag på att eventuellt följa med min älskade solstråle till jobbet. Mjölka lite kor, måste trotsa snörvlet lite :)



( bilden är googlad )

 


Rösta !

Om man är över 18 år i Sverige tilldelas man en väldigt stor möjlighet och makten att påverka det du tycker är rätt och fel, det är inte alla länder som ger sina medborgare denna möjlighet.


Så har du ett röstkort, är över 18 år och vill få din röst hörd, rösta !


Och kom inte med undanflykter som : Jag vet inte vad jag ska rösta på, Jag är inte så insatt, Enklare att rösta blankt, blir mindre komplicerat och jag slipper välja. Undanflykterna är många, men det finns så många sätt att ta reda på vilket parti som passar dig bäst. Det skickas ut reklam hej vilt till vartenda hushåll, INTERNET, Tv. Bli insatt !


Sätt dig ner en halvtimme om dagen och läs på, innan valet. Sen är det för sent.


För sent för att få din röst hörd. Jag är över 18 år, jag har ett röstkort, är hyfsat insatt, jag vet vilket parti som ska få min röst, jag vet hur jag vill att de kommande 4 åren i Sverige ska se ut. Ta DIN chans till att påverka kommande Sverige ! För din egen och andras skull.

Nu blire film och sova, G´night :)


The Girl Next Door





Precis kollat filmen " The Girl Next Door" ! Och jag kan inte säga annat än att jag sitter och torkar mina tårar just nu och skakar, skakar av ilska.. Jävla psykfilm :@ !!!!!

Kan inte fatta att de händer såna här saker runt om i världen, att det finns så psykiskt störda männsikor. Shit :O Morsan i filmen ska vi ju inte prata om, hur i helvete kan man funka så?

Ne, nu ska jag in till Skövde och umgås med fölk. Måste komma på bra humör igen.

Idol på 4an, älskar de :) Men jag får se reprisen. Ha de najs people.




Dagen men Stort D

Undrar just om jag vågar hoppas på detta :/ Så jävla rädd för att bli besviken.


Men för övrigt har det vart en förjävla bra dag :) Jag och Bruttis har vart och plockat kantareller. Vi hittade faktiskt en hel del, mestadels tack vare Sofies mamma, men ändå :) Jävla gött med kantareller. Sen vart vi och inspektera framtiden ^^ Skriver mer om exakt vad det är när jag fått mer klarhet i hur framtiden blir, men jag hoppas verkligen på det bästa, och allting just nu känns verkligen toppen, men jag är trött på att flyga nu, jag vill landa och verkligen veta hur allt blir. Det spritter i kroppen. Allt känns fucking great :)


Vi träffa på 2 stycken militärer med samma uppdrag, hehe, jag är verkligen svag för killar i uniform, speciellt militärer. Jäklarns vad snygga de va ;) Ögongodis !


Dagen är lång ifrån slut, men jag är, ikväll ska jag iaf umgås med Bruttis & Mike, Mikes kompis Per skulle nog joina oss också. De kan bli kul !



Me Myself and I i bitchen :)


Jag & Babe på väg på uppdrag <3


I väntan på dagen med stort D

Idag har kort och gott vart en bra dag. Va uppe runt 10 tiden, möte vid 11.

Sen så blev det lite kaffe med Bruttis innan bilfärd mot Skövde.

Där gick vi upp till Micke och skulle dricka kaffe innan vi åkte till skogen och plocka svamp, men det blev ju självklart ändrade planer. Fick köra Johan till hans pappa och Micke till akuten. När allt detta var gjort fanns det inte mycke tid över till någon svampplockning innan Sofies jobb kallade, så vi gjorde Micke sällskap på akuten en stund sen åkte vi till kossorna. Först skulle vi struntat i att kolla efter svamp överhuvudtaget, men vi kunde inte hålla våra klåfingriga fingrar i styr, så det bar av till ett av Sofie och hennes mammas garanterade svampställen. Men vi hitta bara massa smått tyvärr. Sen blev det att köra Johan och Peder tillbaka till Skultorp, umgås med Micke och vara med och åka lastbil på pappas jobb, åkte iofs med pappas jobbarkompis för pappa var iväg till tippen när jag kom till Volvo, men han är en trevlig prick så det gick lika bra :)


Imorgon kommer också bli en bra dag, dagen jag väntat på i över en vecka !

Jag och Bruttis ska på hemligt uppdrag 14.00 imorgon. Hihi :)


Men först på morgonen ska vi till Sofies mamma och äta frukost, sen bär det av ut i skogen för att kolla ytterligare några svampställen. Hoppas att vi får med oss mer hem imorgon än idag :) Längtar så himla mycket till imorgon, ska upp 08.00 så nu måste jag sova. G´night !


Nattinatt

Jävlar va jag mår bra nu, Sofie är här. Likaså min älskade farbror. Längesen jag kände mig så här avslappnad faktiskt. Vi har käkat chips, druckit kaffe & en kall, pratat gammla minnen, bra som dåliga, pratat om vad som komma skall. Tänkt igenom veckan som gått och ser fram emot en ny. Tisdag <3 Längtar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Saknar mina kissekatter. Tänker på dom hela tiden, vill bara att allt ska bli klart så jag får ha de hos mig igen, mina underbara underbaringar. Nu ska jag fortsätta läsa min bok, "en tillräckligt vacker dag att dö på." Jag ÄLSKAR verklighetsbaserade böcker och filmer. Blir nog att dra på en verklighetsbaserad film också, girl next door.


Hoppas ni sover så gott folket, de ska jag göra ! G´night . Pussss <3





Sofie och en av hennes favoritkvigor <3



Sofie och Fredde <3


Filmtajm

Gevalia, vid oväntat besök. Precis så blev de, min farbror prata om att han skulle komma och kolla film med mig och sova över, men så avboka vi de pga jobb. Så när jag och Sofie satt och åt knacka det på dörren, och där stod min farbror. Så nu blir det "Flickan som lekte med elden". En av de bästa svenska filmserierna om ni frågar mig.


Hoppas ni får en bra kväll, de ska jag ha.




Wunderbaaaart

Skallebanken är borta, trots att tabletten följde med upp vid uppkastet förut.

Så nu mår man uppenbart mycket bättre, åh dra mig baklänges va gött det vart med pizza.

Fick bli en fruiti de mare, skaldjurspizza :) Åt ju iofs bara en fjärdedel av den, men den som spar de har. Hehe. Ne, nu ska jag ner till grannen och sno åt mig lite filmer. Eclipse ! Efter maten blev det en tur till lekparken med min underbara lillebror. Fan, man kan ju inte göra annat än att le när man är med honom. Underbaring !

Och snart kommer Sofie, min älskade solstråle. Fan va denna helg gått långsamt utan henne.


Ett stort grattis till min älskade bror & svägerska som firar 8 år idag <3


Söndag

Jisses, idag mår jag verkligen som jag förtjänar. Tack och lov för Ramlösa !


Haha minns knappt hur jag kom hem i natt. Vaknade upp med kläder, smycken, hårnålarna satt kvar i håret, ena örhänget hade jag fipplat av i sömnen så det låg under ryggen och skavde. Haha ! Men trots folkbristen igår så hade jag faktiskt ganska kul. Vi körde hela havet stormar, så tror jag att jag dansade ganska mycket, är helt slut i mina ben idag. Huvudet också för den delen, vakna första gången vid 08.00, whattafuck tänkte jag. Så somna jag om och sov till 13.30 typ. Men guuuud, jag skulle lätt kunna sova några timmar till. Så ikväll blir det fan tidig sänggång.


Nu ska jag bort till mamsen och tjocka mig, pizzzzzzzza ! Mmmmm.. See Yah !



Ha ha

Folk slutar verkligen inte att förvåna mig. haha !

Kvällen slutade bättre än jag trott, blev bio med kusin Maria. Vi såg " I rymden finns inga känslor " . Jag trodde att den skulle vara bättre än den var, men väldigt rolig var den på många ställen i filmen. Sett bättre & sämre. Kvällen avslutades med att umgås med mina 2 kusiner Micke & Johan, gott med en kall. Nu ska jag försöka sova så det blir morgon någon gång så jag kan dra hem till Tidaholm och dricka öl. Guuuud så underbart de ska bli ! Sov gott folket.


whattodo,whattodo ?

Whattodowhattodo ?

Det är den stora jävla frågan som cirkulerar i min skalle precis just nu!

Inväntar sms, men inget svar :/ Fucking boring..

Iallafall vart ute & kluvit lite ved, det är ju svinkallt i kåken hos papsen, likaså ute :(

Duktiga jag högg en hel del massa ved, fick fyr i vedspisen direkt, så nu knastrar det så där gött som det bara kan göra i en vedspis, men whatta..? Tror de ryker in.

Faen va de osar, aja. Får man ju något att göra iallafall ! Jag är sjukt rastlös, utifall ingen redan lagt märke till de ? För jag skulle aldrig kunna tänka mig att de märks. Elle ?









Fire in the hole


Fucking Boring

Fredag hela dagen lång, halva har ju iofs gått. Men vad fan händer ?

Jag vill ha öl, öl öl öl ! De e finers grejjer de :)

Men, Sofie är i Skåne, Boa jobbar, jag sitter hos farsan, Micke jobbar.

Booooring.. Imorgon ska det drickas öl iallafall, det är säkert de !'


BRUTTIS !! KOM HEM. Miss You <3


Vilken Bra Kväll

Åh, att krypa ner under täcket vart absolut den bästa investeringen idag. Hehe

Sov till 14.30 idag, shit pommes tänkte jag när jag vakna ! Men det var nog bara för att jag sov 3 timmar natten innan, var uppe 05.00 och följde med Sofie till kosserna så höll igång hela dagen lång sen.


Flyttat katterna idag, Sofie kom efter jobbet och hämtade mig. Så hade hon med sig katttransporten, de kröp in i den direkt. Så det var inga problem att få in dom i den.

Resan gick också superbra, om man bortser från en ständigt jamande Gräddnos.

När vi kommit in i lägenheten så öppnade jag buren så traska de ur, sen gick det inte att få någon kontakt med dom, de nosade och kollade verkligen överallt. Men sen när de sökt igenom lägenheten och börjat gilla läget så var de som vanligt igen, mina underbart fina flickor. Känns verkligen skit bra att de är där de är, där är det ju alltid någon hemma. Och att det gått så bra. Katterna har aldrig vart skygga av sig, när jag fick hem dom så var de också såna att de skulle genomsöka lägenheten, högt som lågt. De har aldrig vart såna att de suttit under någon soffa å jamat i 1 vecka innan de gått att få kontakt med dom.

Nu ikväll har jag och Sofie ätit Thimat i Skövde, sen var jag med Johan på Puls ( Gymmet jag ska börja träna på ). Det bästa med det gymmet är att de har öppet 24/7, gillar inte att träna när det är massa folk som tittar på. Inte för att jag har någon kropp att skämmas för, men jag gillar inte läget bara, ovan som jag är. Haha, vet ju att det bara är en fix idé som jag har, folk är ju där av samma anledning, I know. Så då kan man ta 2 kvällar i veckan minst som man går dit tränar och solar. Great ! Längtar tills jag blir en Skövde bo.

Skövde har så många fördelar gentemot Tidaholm. Fan så jag längtar !

Sofie åker till Skåne imorgon och kommer inte hem föräns på Söndag, Empa är ingen Empa utan sin Bruttis.
Fan så jag kommer sakna henne, vad ska jag göra i helgen då månnetro ?
20års fest på lördag, men annars då ? Döööötråkigt ! En supermys filmkväll skulle inte va fel..


Väntan

Inväntar Bruttis, sen blire avfärd mot Skövde.

Sover där i natt med kissemissarna, morgondagen får vi se vad den har att erbjuda,

Öl kanske ? Öl gillar mig, jag gillar öl, ska vi dejta lite kanske ?



My Babies

Igår kväll rensade jag en av mina garderober, haha, det blev en hel del att slänga.

Nackdelen var ju att hälften av skiten kunde jag lika gärna sparat, men jag har lovat mig själv att vara hård, att slänga så mycket som bara går.. Och eftersom de sakerna bara legat där sedan i oktober då jag flyttade hit så var det bara att slänga skiten. Känns faktiskt bra !


Har ju även fixat till det åt mina kissekatter, de ska inte behöva lida över att jag knappt aldrig är hemma längre. Så ikväll efter Sofies jobb så kommer hon med katttransporten.

Ska plocka ihop deras saker under dagen. Då har jag ytterligare en sak att se fram emot med flytten, att allt ska bli klart så katterna ska få komma hem. Då behöver jag inte heller oroa mig över att de blir utsatta vid flytten sen. Har verkligen haft sjukt dåligt samvete över mina bebisar. Men nu så kommer de bli toppen, de kommer fortfarande få vara ensamma vissa stunder, men de kommer ha mer sällskap än de haft nu det senaste. Detta blir en bra mellanlandning för dom, så kommer jag ju träffa dom ganska ofta eftersom jag mestadels är i Skövde just nu. Men det kommer bli svårt att sova hemma i lägenheten, de är ju så jäkla supergosiga på mornarna, det kommer bli svårt att sova själv utan dom :/ Men katterna ska ha det bästa, i det fallet tänker jag inte vara ett ego. Icke !


Tittut, Gräddnos är en busig fan :)


 

Busan, mammas lille charmör :)


Kom ju på att jag inte berättat någonting om mig, hur jag är :P Visst att det kanske framkommit vissa saker som jag gillar och inte, men vi kör lite kort fakta.

  • Född 1 oktober 1989, på BB i Skövde.
  • Heter Jenny, Helena i mellannamn.
  • Älskar min familj & mina vänner över allt annat.
  • Har en tendens att bry mig mer om folk i min omgivning än mig själv.
  • Är en alfonstyp, " Jag ska bara".
  • Folk säger att jag är väldigt långsam av mig.
  • Älskar mat, allt som i stort sett går att stoppa i munnen.
  • Älskar matlagning & att exprimentera med mat.
  • Älskar chips, naturgodis, cola på burk, riesen, att åka lastbil, bada & musik !
  • Musiken skulle jag inte klara mig utan, That´s it ! I alla former :D
  • Väldigt noggrann av mig, när jag gjorde någonting i lagårn hos min farbror brukade han alltid säga, faaan va långsam hon är, men helvete vad bra det blir när det är klart ;) !
  • Har inga som helst problem med att ta kontakt med nya människor, pratglad som jag är.
  • Har en väldig blandad humor, men det som väger över är snuskhumorn.. Haha

Onsdag

Mjukisbyxor - check ! Städhumör - check !


Följde med Sofie till kojävla, sen till Mike, vart med Johan på stan, kollat gymmet jag eventuellt ska träna på sen, sprungit som en galning i spöregn haha faan va folk glodde, flängt runt i bitchen, fått en mindre hjärtattack pga en fågel som valde att lägga i en lågväxel vid ivägflygning som flög rätt in i framrutan på Sofies bil, jäävlar vad ja skrek :P Så nu är jag hemma, nu ska det fan röjjas bland skiten här hemma. Slänga så mycket jag bara kan !


Det enda som jag tänker på nu och fantiserar om är flytten. Att få dela något med Sofie, som blir vårt. Min alldeles egna underbara Sofie !

Tänker på hur mycke kul vi ska ha, allt vi ska göra, å hur fint de kommer bli i lägenheten.

Fan så glad jag är att jag har henne. Längtar till Tisdag, vi har fått lite medvind :)

Känns så jävla gött att få knäppa folk på näsan som nästintill idiotförklarat mig för att jag sagt upp lägenhet utan att ha hittat någon ny, haha ! Men jag lever på hoppet & jag tror på ödet.

Jag tror på att allt löser sig, på ett eller annat sätt. Och de verkar de ju göra ! Ha ha..

Har folk som står bakom mig i detta, har folk som tror på oss, att vi kommer fixa detta.

Har så mycket roliga saker att se fram emot nu, och hedanefter behöver jag inte ha dåligt samvete över att jag är borta så mycket heller. Göööött :D






We are The Champions My Friend, We´ll Keep on Fighting till the End <3


RSS 2.0