You are a true Friend <3

P, du gör mig lycklig, dig kan jag lita på, dig kan jag vara mig själv med till 110 %, kan berätta allt för dig och jag vet att det stannar där. 6 underbara år av vänskap, 6 svajiga år av vänskap. Men vi har gått igenom så mycket tillsammans ! Detta är en vänskap som kommer hålla livet ut. Jag kommer stå vid din sida hela vägen <3 Tillsammans är vi starka. Så länge vi har varandra kan vi klara allt älskade vän. Och med detta vill jag säga tack för att du finns i mitt liv ! Tack för att jag givits chansen till att få en ängel som du vid min sida <3


Från mig till dig, älskade Elinor !





.....

TOMHET, FRÅGOR, INGA SVAR, FUNDERINGAR, MER FRÅGOR, MEN ÄNNU INGA SVAR !


Allt är ett saligt kaos i min skalle - ska jag göra de ? Vad händer då ? Om jag inte gör det, vad kommer hända sen ? Hur mår den och den och vad kan jag göra för att få personen att må bättre ? Varför gör den och den så ?! Tusen frågor, men inga svar ! I goes Crazy :S


Detta var ju tiden då jag skulle bli ett ego, ordet ego kan misstolkas men jag ska sluta lägga folks liv i mina händer. För jag måste sluta bry mig så mycket om alla andra hela tiden och börja bry mig om hur jag själv mår och vad jag behöver ! Jag behöver för första gången i mitt liv komma först.. Nu jävlar tänker jag sparka mig själv i arslet å sätta fart.


Inte långt kvar till skolan, då måste jag ha vänt på dygnet och ha satt mig och skolan som prio ett. Annars vet jag vad som kommer hända, och det ska inte få hända. Det kommer inte hända ! Jag kommer klara skolan med den inställning jag ständigt tänker på och jag kommer klara det galant :D En kan ju bara vara bäst :)


1 v & 4 dagar kvar







Tiden går så fort, vet inte vart den tar vägen. Den bokstavligt rusar iväg :)

Kollar på 2 riktiga busungar som springer omkring här.

Syftar givetvis på de 2 kattungarna Grålla födde för 4 ½ vecka sen.

De har fått lämna den låda de legat i under dessa veckor. Elle ah, valet var deras egna.

För inte låg de kvar där i när de väl kom på hur de skulle klättra ur.


Det är en kattunge av var kön, honan har börjat äta mosad blötmat.

Hehe, det ser förjäkla kul ut när hon ska äta - hon lägger sig med hela kroppen över tallriken och äter som hon gör när hon diar. Det där med gången och balansen har de inte riktigt fått ordning på än heller. Men det kommer. Så än så länge får man sig ett gott skratt när de klumpigt och obalanserat skuttar fram över golven. Det gäller att hålla koll på de små liven vart de är någonstans. Hehe !


Tänker fortfarande på gårdagens händelse, då vår älskade Zigge blev påkörd.

Men jag tror inte riktigt det sjunkit in ordentligt än, för igår kväll när jag skulle ropa in Grålla och Amigo höll jag på att ropa på honom också. Vår bebis - du är saknad !

Med all rätt lilla gubben, du var ju som ingen annan kisse <3




Idag är ingen vanlig dag, idag är det min älskade lillasysters födelsedag <3
Stort Grattis på 19 års dagen
:)


Zigge :'(

Hänsynslösa fölk de finns ! Vår lille Zigge blev överkörd imorse :'( Pappa var och skjusa sin jobbarkompis till verkstan. Så när han kom så låg Zigge och sprattla vid vägkanten ! Pappa fick gå och hämta spaden och slå den i huvudet på han, sen gräva ner honom tillsammans med sin mamma och syster :(




Zigge, du är saknad !



Hoppas att han inte låg där allt för länge så han slapp lida.. Fan, jag saknar min bebis!

För dom var det ingenting, de stannade inte ens och kollade hur det gick. För dom var det bara en katt som alla andra, något de råkade köra över, ett hinder på vägen !

Men för oss var det en underbar lite krabat, en familjemedlem.. Ett litet älskvärt djur som faktiskt betydde massa för oss ! Folk är så jävla hänsynslösa nu för tiden och tänker bara på dig själva.. Fan ta dom !

 


Jag hoppas du slapp lida vännen, hoppas det inte gjorde allt för ont.

Jag tar hand om den smärtan, så jävla tomt utan dig. Du är saknad !

Av mig, pappa men inte minst Grålla. Du var ju hennes lille extrabebis.

Ni hängde ju alltid ihop, där du var, var hon.

Vem ska jag nu sitta och äta ostbågar med i soffan ?

Vem ska nu ligga och snosa på min hals ?

Min lille underbaring ! <3

 

Förlåt för alla gånger jag skällt på dig, förlåt för alla gånger du fått komma emellan.

Nu, när det är så tyst här så saknar jag ditt ständiga pipande !

Hoppas du har det bra där du är nu, tillsammans med din mamma.








R.I.P , Zigge !


Söndag

Några dagar på hemmaplan.. Faktiskt riktigt sköna dagar !


Kommit till insikt med hur mycke jag kommer sakna min lägenhet.

Min eget lilla krypin, men underbara minnen. Haha, för säga vad folk vill men fan va kul vi haft i den där underbara lägenheten. Men dags att vända blad i boken som kallas livet. Skaffa ett nytt krypin med nya underbara minnen :) Bara jag får katterna hos mig snart igen så behövs inget mer, de betyder allt <3


Under dagarna på hemmaplan har jag vart med Elli, Sandra, E, mamma, Eric, Ida och Dennis.

Kollat in Dennis nya lägenhet, vart på kalas hos min kusin Sandra och åkt med en killkompis en tur i lastbilen till Gbg. Wunderbart !!


Gårkvällen spenderades hos Elinor, groggdrickande blev de :) Sen framåt 12 tiden joinade även Dennis och Ida. Mycket roligt, blev motorgårn för vår del och natten avslutades vid 04.30 imorse. Slapp ju sova själv också ;) Mycke trevligt! Denna kvällen spenderas också hos Elli med söndagsslappning i form av en bölfilm & en deckare. Vi ska se " My sisters keeper " och " Beck - skarpt läge ". Sen sova tidigt, det är efterlängtat vill jag lova.


Hoppas ni får en mycket bra kväll, trots söndag !


Roadtripp (:

Nöjd, efter en vad jag kallar mycket bra dag!


Igår skickade min käre vän och frågade om jag ville åka med en tur i lastbilen.

Tvekade! Länge - men efter en stunds överläggande med mig själv så kände jag att det var det bästa tänkbara för stunden. Slippa stan lite, slippa.. allt ! För stunden.

Bara åka iväg, dit man aldrig brukar vara. Bara vara helt enkelt.

Haha, jag var döööötrött, övertrött, flummig.. Ah, en salig blandning.

Men det var så underbart skönt att få umgås med honom, som jag inte dagligen pratar med.

Se saker som jag dagligen inte ser, sitta i mörkret i en lastbil, tjöta, vara tyst, lyssna på musik, skratta som en idiot åt ingenting.


Kom till gbg och skulle äntligen sova - återigen vid en järnväg. Han - Jag lyckas med att välja våra platser att sova på. Haha, Sist jag var med honom i lastbilen sov vi också vid en järnväg. Då var jag inte lika trött som nu så vaknade i snitt 2 ggr i timmen, han också. Mig spela de ju ingen roll, jag skulle ju inte upp och lossa vid 07.30 på morgonen, så tyckte allt synd om honom dan efter. Denna gången vart jag betydligt tröttare, somnade trots att det åkte km långa godståg precis utanför ( kändes som de var de iallafall :P ). Vaknade inte en enda gång inatt :) Väglaget från Tidaholm till Vårgårda går ju att diskutera, var allt bra nervös vissa stunder. Ett under att jag har mina långa naglar kvar ^^

Under denna resan då jag vart solo i lastbilen medan han lastat så har jag fundilerat en hel massa och kommit fram till en hel del kloka beslut, inte enbart såna som gynnar mig utan också mina kissekatter. Så jag hoppas att det går i stöpen. Pratat med lite olika bekanta idag och de tycker att jag är en mycket klok flicka :) Så är jag tydligen söt också - deklart !


Efter 3 veckors nykterhet, 2 veckors medicinkur - som äntligen är slut - så får 2 glas vin Emelies skalle att snurra, kommer iallafall att somna gott ! Det hoppas jag att ni också gör.


Borta

Har en äcklig jävla klump av obehag i magen.. And I don´t like it !

Ska iallafall sova i lägenheten i natt, vilket blir mycke snart.

Är helt väck i skallen, inte så konstigt eftersom det bara blev 1.5 timmes sömn inatt :(

Kommer bli betydligt fler denna natten.. Yeah :D


I´ll fight for you !

Fäller en tår för varenda jävla dag som går, och de är er tårarna faller för!

Ni är mina underbaringar, skulle inte klara mig utan er..

Igår när jag var hos er så tänkte jag på alla bilder jag kollat på det sista som jag tagit på er.

Då ploppar minnen upp från händelser kring de bilderna. Saknar er så de gör ont!

Men samtidigt så är jag så glad för att ni är där ni är nu, vet att ni har de bäst där.

Älskar er och jag kommer kämpa varenda dag för att vi snart är tillsammans igen, på riktigt!










Busan & Gräddnos, M I N A  G O D I N G A R <3


2 v & 5 dagar

Att jag måse vart trött elle :P ? Shit.. Vakna vid 2 idag :S


Känns ganska motigt dock med tanke på att jag vart så duktig de sista och vaknat på förmiddagen iallafall.. Men icke ! Men det är bara att ta nya tag och kämpa stenhårt.

Jag ska ha vänt på dygnet innan skolan börjar, har ju 2 veckor & 5 dagar på mig :)


Medvinden, vart tog du vägen ? Idag är du inte med mig iallafall. Och känns inte som du kommer finnas där imorgon heller. Ska åka hem till Tidaholm, jaga lådor, springa på möten, fylla i papper hit och dit. Suck, jag visste att det var mycke jobb med att flytta..

Men detta är mer än jag trott. Allt är en gröt i skallen känns de som.


Vet inte vart jag ska börja eller sluta, men bara att ha viljan med sig och tron på sig själv så kommer det gå fint. Som jag brukar säga - allt löser sig - jag kommer klara detta!


Har ju trots allt vart med om värre saker än detta (Y)
















Ni är min medvind ! Älskar er


It´s My Life !



Två Mycket bra låtar denna toppenbra tisdagkvällen !


Nedräkningen har börjat
, endast 2 v & 6 dagar kvar till man åter ska sätta sig i skolbänken.


Allt medans dagarna minskar ökar nervositeten. Det ska bli sjukt kul med miljöombyte, träffa nytt folk men främst att få lite rutiner i vardagen. Rutiner vet jag knappt innebörden av längre och det suger !


Alla minnen efter de 2 åren på gården då jag var som mest delaktig kommer alltid finnas kvar, de kan ingen ta ifrån mig. Men jag är så otroligt glad för att jag fått uppleva de här 2 åren. Har lärt mig så otroligt mycket. Och allt detta tack vare min Farbror och min älskade Bruttis. Utan dom skulle jag inte vara den jag är idag. Och det kommer jag ha sån nytta av under utbildningen. Bruttis har också gått den utbildningen och hon tyckte det var tufft trots all den kunskap hon hade. Så det är jag enormt tacksam för!


Ska även bli jävligt gött att knäppa de som alltid underskattat mig på näsan. Men ni ska veta en sak, jag klarar mig fint utan er. Jag vet också vilka jag har bakom mig och som kommer stötta mig hela vägen, de är de enda som betyder något ! Haha, tänk om folk skulle sluta prata så mycket skit om andra om bry sig mer om sina egna liv, då kanske de skulle komma någonstans i livet ! Jag har valt detta själv, jag vet vad jag vill. Men främst - JAG KOMMER KLARA DETTA, med eller utan folks hjälp !





Färjestad var ikväll grymma som vanligt, en självklarhet när det är dom som är bäst !
De vann ikväll över serieledande Luleå med 3 - 0, säger ni om de då ? Grymt, såklart
;)


Skogens Guld

Igår så bestämde min pappa att vi skulle åka till Farmors svampställe och plocka trattkantareller. Detta ställe har vart Farmors guldgruva i flera år, trattkantareller är verkligen skogens guld. Få vet om vart det ligger. Detta är inte så konstigt eftersom det är extremt svårt att hitta dit. Även fast jag vart med dit sedan jag var liten så hade jag svårt att orientera mig igår. Men när vi väl kommit in i mösen så var det bara att huka sig och plocka plocka plocka ! Så grymt kul..


Man hittar en stor grupp med trattisar, plockar av dom. Så går man ytterligare en meter så är det lika mycket där. Det tar liksom aldrig slut ! När jag och pappa vart i skogen i 1,5 timme hade vi plockat 2 14 liters hinkar och en nästan full Ica kasse. Hade gärna fyllt 2 hinkar till, för fan vilket underbart väder det var igår. Var toppen skönt att gå i skogen !


Farmor som är 70 år nu ger sig inte, detta med bär och svamp är det bästa hon vet. Så när vi vart i skogen så bar det av hem till henne för att lämna svampen. Hehe, det är ju ett klart plus att ha en farmor som henne som låter oss plocka när hon i sin tur tar hand om all rensning :)





På väg till Skogen, pappa och jag. Haha lägg märke till min oerhört snygga mössa ;)



Tur med vädret, jajjamän !



Dagens plockning, kan väl säga att vi var rätt nöja med slutresultatet.


En riktig 10 poängare

Precis kollat Wallander med 2 fyrbenta underbaringar, nu blir det The Wrestler. Har en jävla halsbränna :(

 

MEN... vilken jäkla toppen dag de vart. Umgåtts med bustrollen i flera timmar. Var ju som sagt hos min älskade vän Sandra igår och tog en kopp kaffe. Så lite senare på kvällen så ringde min bror och frågade om jag kunde vara barnvakt åt Edvin och Alva. Självklart, vad gör man inte för att få träffa dom ? Så jag tog med barnen och gick till Sandra så Moa fick leka med bustrollen. Haha, det första Alva gjorde var att gå fram och ge Moa en kram :) Supersött. Hehe, Moa i sin tur var nog inte beredd på detta så hon såg lite förskräckt ut :P Hehe. Men så bra de lekte. Så dit ska jag ta med barnen fler gånger om Sandra tycker detsamma. Elli var också med hos Sandra. Så kom även Dennis en stund. Så gjorde mamma potatisgratäng, åh gudars va gott de vart :D Och nu gosar jag med mina godingar Busan och Gräddnos. Gräddnos ligger mest och slickar sig mellan klorna, fin i kanten så de finns inte ^^


Min dag har vart toppen, hoppas eran också har vart de :)





Haha där mitt i allt kommer Busan " Va fan syrran, det är ju mitt flak ! Ditt är ju Falcon"


Orsaken till ofattbar glädje

"Finns så mkt jag vill säga dig, vill du dela det jag vill med mig ?
 Jag vill visa den del av mitt hjärta jag har sparat till dig.
 Jag tror kanske du redan förstår vad du betyder för mig.
 Min kärlek finns om du vill ha den, kom.
 De som hände igår, ja det var då nu kan du och jag fånga vår dag."

 

Fattar inte vad det är som händer i min skalle, helt galet. Så sjukt många tankar på en och samma gång ! Alla vill bli omhändertagna på samma gång också, men det är fan inte lätt att separera ett gryn ur en gröt.. Får nog ta det lite som det kommer och försöka skuva så mycket som bara går åt sidan för natten iallafall. Hoppas jag somnar nån gång :)


Alarmet är ställt på 09.00. Då har jag en timme för mig själv innan bustrollen kommer !


Vill ju ge dom alla uppmärksamhet, är ju inte var dag man träffar dom så får verkligen passa på. Något som känns ännu mer underbart när det kommer till mina brorsbarn är att Mathias och Frida verkligen ger mig förtroendet att ta hand om deras två änglar helt på egen hand.

Man lämnar ju inte bort sina barn till vem som helst, jag är så glad att just jag är denna ingen som helst :) Älskar att umgås med mina brorsbarn.. Och för stunden som jag är med dom så förgyller de verkligen mig tillvaro. Obeskrivligt hur mycke 2 bustroll kan betyda <3


Faster Älskar er ! Nu ska jag sova så det går fort tills jag träffar dom :)




U N D E R B A R I N G A R !


Fredag kväll..

Fredag kväll, förtäring av ostbollar och antibiotika, yeeeey !


Sitter och kollar idol.. Daniel är VERKLIGEN en av mina favoriter, men låten han valt ikväll vart helt fel :S Rösten sprack och det blev för ljust i de utdragna tonerna.. Han är fortfarande verkligen en av mina favoriter, alla är mänskliga och gör fel. Det är ju så man lär sig. På tur är Alice, ingen vidare favorit. Men låten hon valt är sjukt bra och det klingar fint i mina öron ! Pluspoäng för de :D Olle vart toppen, eller ska jag säga fantastisk, som vanligt ! Älskar verkligen hur han gör sin grej :D Waise vart toppen. Nu är det Jay, mycketmycket bra han också ! Kommit till insikt med en sak, Älskar Idol !!! Geir går inte av för hackor han heller :D Det är ett jäkla drag i den där " gamlingen". Yaaaaay va bra!!

Konkurransen är ju stenhård ikväll, men jag tycker hon den blonda finskan väger minst, hon kan gärna få åka hem.. Tycker tyvärr att de andra är så mycke bättre än henne ! Så jag hoppas hon åker..


Resterande del av kvällen har bestått av god mat hos mamma. Så vart jag och besökte en kompis, aldrig träffat hennes senaste tillskott Nellie. Hon sov när jag kom men vaknade lite senare. Då fick jag snosa lite och mata henne, supermys ! Sicket litet charmtroll, vilket leende, en exemplarisk bebis :) Så där Knubbig och lukta precis så där gott som små bebisar ska göra.. Imorgon ska jag passa mina underbara bustroll mellan 10 å 15. Fan vad jag längtar ! Älskar att spendera tid med dom, de får mig på så jäkla gott humör..

Så det blir eventuellt så att jag och bustrollen går till Sandra och hälsar på, så får barnen leka samtidigt som jag och Sandra umgås. Var allt för längesen. Vart supernajs att träffa henne ikväll ! Nu är Elli här med mig hos mamma, vi följer Idol helhjärtat..

Blev en riktigt trevlig fredagskväll ändå :) Efter många om och men..


Njurbäckeninflammation ( övre urinvägsinfektion )



Njurbäckeninflammation är en infektion orsakad av bakterier som drabbar njuren. Infektionen är allvarligare än den vanligare nedre urinvägsinfektionen eftersom bakterierna inte stannar i blåsan utan sprids till njurarna och ibland ut i blodet. Hos vuxna ger tillståndet typiska besvär som problem att kissa, hög feber och smärtor i ryggen eller utmed sidorna. Sök snabb vård om du misstänker njurbäckeninflammation.
(Informationen hittade jag på www.vardguiden.se/)


Kollade runt lite om sjukdomen jag blev medicinerad för, nyfiken som jag är så måste jag ju självklart få veta vad det var som spelade min kropp ett spratt förra veckan då jag var mer omedveten än medveten i 4 dagar. Så är det en sjukdom jag aldrig tidigare hört talas om. De skulle iaf skicka iväg urinet på en odling och höra av sig ifall jag skulle behöva någon annan medicin. Ingen har ringt och nu är jag ju återigen mitt gamla vanliga jag så medicinen har börjat göra sitt. Tröttare än vanligt har jag blivit efter skiten iaf, och medicinen är fortfarande inte kompis med magen. Men de har ju bara några dagar kvar att stå ut med varandra. Nu ska jag göra något åt tröttheten iallafall, längtat efter John Blund länge nog nu.


A - Jag tänker på dig. Nu ska de Soooovas ! G´night.












Dessa tre låtar är tre av de låtarna som spelas mest hos mig för tillfället, sjukt bra !


14

Idag har vart en dag som alla andra !


Det finns 2 saker som ständigt snurrar i min skalle, det och det. Det ena är mycket bra, medan det andra är skit :(


Undrar vart du är ikväll, och hur du mår. Jag hoppas att allt är bra :) Tänker på dig..

Nu ser jag verkligen fram emot den 8 November, ska bli grymt skönt att få lite rutin i vardagen. Haha, fast när utbildningen väl börjat så kommer inte det vara bra heller :P

Men då är det bara att plocka fram de tankar jag har nu och tänka tillbaka på min otroligt "sysselsatta" vardag. Ska bli skönt med miljöombyte, träffa nytt folk, få jobba med det jag älskar så är det ju faktiskt bara skola 2 dagar i veckan. Trots skiten som sker runtomkring mig nu så kommer det att fixa sig, suttit i skiten innan och fått det fixat. Bara tänka ständigt på det positiva, även fast det emellanåt är förbannat svårt ! Så varför inte nu ? Ingenting är omöjligt och allt går att lösa. Nu nalkas en efterlängtad dusch, paradise hotell och sova. Sjukt trött.

Så har de högst upp i landet fått snö.

Grattis till er ! Men jag är inte avundsjuk, än.. Hehe. Säger så ! Puss & Kram




Kan ju bara vara ett lag som är bäst. 3-2 blev det till Färjestad ikväll :) Gööööööööött !


Vart ska man vända sig?

Ny dag, så nya möjligheter di kallart. Fast jag ser inga tyvärr :/

De säger att det bara är att ta nya tag, men om det inte finns några såna nya att ta då?
Vart vänder man sig då? Vart jag än vänder mig så är det bara vägskäl överallt.
Vilken väg ska jag styra in på och vem ska jag vända mig till ?

Allt ser ganska svart ut just för tillfället. Det svider när jag tänker på vad jag kommer få göra för att fixa det här ! För det måste fixas..


För övrigt så har jag sovit skit dåligt i natt och har as ont i ryggen efter städningen igår.

Magen är helt knas av medicinen, tur att jag bara ska äta fram till onsdag kväll.


Idag ska det göras ingenting, jag ska hem till Tidaholm en sväng och träffa några kompisar så umgås med mamma & Erik. Helt sjukt hur mycket man kan sakna någon så mycket !


En lösning på mitt fucking jävla problem ska fixas, hur det nu ska gå till :( Ser ingen utväg.


Till er, my loved ones

Pappa sa något otroligt fint när vi stod ute och röka innan han skulle gå och lägga sig.

Det är helt stjärnklart ikväll, hur vackert som helst! Finns inget som slår en stjärnklar himmel. Skulle kunna ta en sovsäck och lägga den på marken för att ligga och kolla upp i oändligheten i timmar. Pappa stod iaf å kollade uppåt länge - " Tänk att de kan synas så klart men ändå vara så långt borta ".


Haha
kan ni tänka er, min pappa är en liten tänkare.

Så otroligt tacksam för att jag har honom, och alla andra i min familj. Pappa har verkligen funnits där för mig och hjälpt mig många ggr när jag inte kunnat fixa det själv, ofta har det vart ekonomiskt. Jag skäms inte över att säga att jag har det jävligt taskigt ekonomiskt, vissa månader är bättre, vissa sämre. Vad hade jag gjort utan honom ? Min mamma är också underbar och generös på sitt vis. Hon har också funnits där i svåra stunder och hjälpt mig när jag haft det tufft. Inte som pappa men hon har hjälpt till med andra saker istället. Kan inte minnas alla gånger då jag vart hos henne och ätit, bara en sån liten grej gör så mycke.


Jag har inte fått flådiga kläder under min uppväxt eller en ny mobil en gång i halvåret eller någon dator när jag fyllt år osv, men jag har fått kärlek och hjälp när jag verkligen behövt det. Och det är jag så otroligt jävla tacksam över ! Älskar mina päron <3


Så Erik, älskade älskade lillebror. Så mycket glädje du givit mig genom dina leenden och alla gånger jag vart ledsen då du krupit upp i min famn och berättat hur mycket du älskar mig. Ingen ska någonsin få kröka ett hårstrå på din kropp utan att det ska få igen detsamma av mig. Min familj och mina vänner är livet för mig, ni är mitt syre och mina blodkroppar som får allt att gå runt, som gör att livet får någon mening att levas. Det är er jag lever för !










Vilken dag,

Vilken underbar dag !


Ska iväg på utflykt, ska cykla till min farbrors hus som ligger 4 km från Segerstorp.

Tror det är 4 km härifrån till Tåstorp iaf, haha å knektjävla har övning. Alltid kul att reta nån! Underbart väder, underbara jag, ny musik på mp3n så en såndäringa camping cykel ni vet som man kan skruva isär, inga växlar å det går lätt som fan ! Haha, kan bli en kul syn för andra detta.. Men like whattafuck ? Jag bryr mig inte, bjuder gärna på ett leende :D

Men då säger vi så då folket, så hörs vi :) Puss&Kram






Bilden ovan är tagen förra sommaren en sensommar kväll


 
Tagen bakom lagårn i Bonnaby, saknar !


Svenska folket...

... vet inte hur de ska låta eftersom Sassa blev utröstad i Fredags.

Sassa massa mandelmassa, Idol kommer inte vara detsamma utan dig !

Men det fatta visst inte den delen av Svenska folket som inte rösta på dig.





Faaaaan, så grym hon är!



Killen som enligt mig ska vinna hela skiten, ni andra kan redan nu hälsa hem :P


This I could never imagine

Tänk hur livet kan förändras på ett ögonblick ? Helt otroligt.

Detta hade jag aldrig kunnat tänka mig, det har fan gått 6 år. Så dyker du upp igen.

Från ingenstans, och det känns som det var igår vi pratade med varandra sist.

Finner helt ärligt inga ord för tillfället, jag är helt tagen av själva händelsen bara.

Trodde starkt på ödet innan, detta får mig inte att ändra åsikt.

 


Tack A, du och Bruttis har gjort min dag !

 

Nu ska jag strax sova, om jag kan slita mig. Vill inte sluta prata. Hehe.. Shit!






Puss&Kram


Awsome

Sitter hos mamma och äter lite yoghurt :) Typ de enda jag får i mig nu, feber har jag igen också. Typiskt ! En feberfri dag och skiten är tillbaka.


Kollade Idol förut, åhhhhhh det är såå bra !! Mina favoriter är Olle, Daniel och Sassa.

Olle står högst i topp, sen kommer Sassa och efter, ja men de fattar nu ju själva.

Daniel var mycket mycket bättre idag än han någonsin innan har varit. Han riktigt lyste.

Och hans styling gjorde att man nästan bara ville äta upp honom, grrrr ;)


När Olle sjunger sjunker jag in i en annan värld, han tar en med storm och han är sjukt duktig på att nå ut med det han gör och förmedla känslor. All kärlek till honom <3

Lyssnat på den låten han framförde ikväll fast på Youtube, aldrig lyssnat klart på hela vilket jag inte fattar varför :O Den var ju sjukt bra ! Hoppas på honom och han har verkligen ett fans i mig, så länge han fortsätter som han gör.


Nu ska jag bege mig, hoppas ni får en riktig toppen kväll folket. Till er som inte dricker eller inte får dricka ( som jag ) så önskar jag er en riktigt skön och lugn kväll.

Men till er som är ute/ska ut och röjja, så röjj maximalt. Gör det till en kväll att minnas, inge kul annars. Och ta en hutt för mig, men framför allt. Have maximum fun <3

Puss&Kram


Better

Känner mig en liten pyttesmula bättre idag, tänk vad den lilla smulan kan göra skillnad.


Började morgonen med feber (Y) Sen var jag ute och väckte pappa.

Vi skulle nämligen åk till hans chef och fånga in fåren han har haft i sommar för att köra dom till Karlsborg till sin ägare. Det gick som en dans, inga fårskallar som rymde och ingen skada sig. Hehe de vart så söta gubbarna när pappa berätta för dom att jag var sjuk, jag fick då bestämt inte vara med och hjälpa till. De kunde gå med på att jag var med och höll i grindarna ^^ Haha!

Var otroligt skönt att få komma ut och få frisk luft, dock med ett ton kläder på mig kändes det som. Så träffa lite annat folk, istället för att sitta hemma hos pappa och kolla å prata med väggarna. De kan jag utan och in nu, miljöombyte helt enkelt. Var jätte kul att se hur fåren riktigt studsa ur transporterna och sprang till sina nya kompisar, och vallhunden var underbar ! Kunde lätt tatt med han hem om jag bara fått de :) Man hörde lång väg, en hel timme efter hur fåren bräkte. Hehe.


Nu ska det kollas buss för att åka till Tidaholm ett par dagar (Y) Vi hörs, Puss&Kram !




Sleep tight :)

Undra om ödet bestämde sig att under tiden vi skulle mötas på allvar var tiden då allt skulle gå åt helvete ? Och när blev jag boven, vem la allt på mina axlar ? Känner mig helt misslyckad !!


Inte sovit något på hela kvällen, vilket känns. Är helt slut ! Tog en värktablett för en stund sen.

Så nu är det dags att sova, sov gott folks ! Puss & Kram




Att vara sjuk, suuuuuuuger !!


Skön kväll







Ikväll har jag haft en riktig skön välbehövlig tvkväll :)

Började med halv 8 hos mig, sen bonde söker fru och har precis kollat klart Berg flyttar in.

Huvudet börjar dunka, och yrseln är på ingående - febern är alltså på väg tillbaka.

Men jag luta mig tillbaka med ett leende på läpparna, den senaste halvtimmen iaf.

Kolla på det galnaste varuhuset i Sverige :D Förjävla bra !



She´s like the wind - Lumidee

Still sick... Suck!

Inte kul - inte okej!


Gårkvällen spenderades med att... inte göra någonting i stort sett.

Diskade den lilla disk som var, plockade iordning i vardagsrummet osv, gjorde det orken tyckte var ok.

När pappa kom hem från jobbet vart jag så där lagom seg, men vi slängde på rullen Farsan, pappa har pratat om att han vill se den hur länge som helst. kände mig varken kall eller varm men var så där allmänt jätteseg och yr i huvudet som om jag låg i en båt på ett stormigt hav, lyckades till slut somna i alla fall, somnade riktigt skönt minns jag. Lite dåligt samvete gentemot farsan bara eftersom vi skulle kolla filmen. Men jag tror inte han bryr sig så värst mycke.


Klockan 06.00 imorse fick jag iaf lida för att jag somnat så skönt, och givetvis glömt ta en värktablett - som verkligen vart min bästa vän de 4 senaste dagarna - skakade som ett asplöv.

Tog en värktablett, drog en filt över täcket och somna skönt om igen, för att en timme senare vakna upp i panik. Jävlar vad jag svettades, var ju för fan lika blöt som en insjö!


Byta från ett mycke blött linne till T-shirt, ta av sig alla de andra blöta kläderna och sätta på torra. Kudden ska vi inte prata om, tur att det finns tvättmaskin. Som senare idag kommer användas flitigt !

Förövrigt är det två flugjävlar här inne, som givetvis bara ska vara kring mig. Gjort försök på försök att få dom dödade men deras överlevnadsinstinkt är stark, frågan är hur stark?


Har två matglada kissemissar bakom soffan, som än inte öppnat ögonen och som ibland har väldiga problem med att hitta tillbaka till sin mor, tur att jag finns och kan ge en hjälp på traven

Nu ska jag tillfredställa min mage i form av frukost. Får passa på medans matlusten är framme!

Medicinen ska ju tas också, i två veckor ska jag behöva äta skiten. *suuuuuuuck*



Eminem Ft Lil Wayne - No love

Feeling sorry for me, I do

Då vart man vaken igen efter att ha sovit från och till sen 22. Jag är sjuk så in i.. Det var en mycket viktig sak jag skulle ta itu med idag, vill inte att det ska finnas några klyftor i vår relation !

Men den här jävla febern tar verkligen all min ork. Vakna 12 i eftermiddags med 40 graders feber. Tog en värktablett, när den fått verka en stund åkte jag och pappa till Tidaholm.

Men det var knappt så jag palla den 20 minuters långa bilresan :( Vi var i Tidaholm 1 timme ungefär, i bilen på vägen tillbaka till Skövde svettades jag som niagrafallet typ :P


Resten av dagen har bestått av äta piller - sova - vakna - svettas - sova - vakna - frysa.

Så runt runt. Det är inte det att jag har ont i halsen elle nåt sånt, men det är ryggen.


Helvete vad ont den gör, kan det vara njurarna tro? Ska iaf till VC imorgon bestämde far min, har inte vart glad på hela dagen, men när pappa kom hem - då jag legat å huttrat i 2,5 timme för jag frusit alldeles för mycket för att gå 3 meter och hämta vatten - då blev jag glad. Så från klockan 01 har pappa servat mig. Kolla tempen, 40.3. Så nu har jag tagit en tablett, och svettas återigen som niagrafallet. Blir att blöta en handduk och stänga ögonen så jag slipper somna av att jag ligger å skakar. Om jag tycker synd om mig själv ?


Finner bara detta otroligt irriterande och skiten suger energi ur mig. Så man kan väl kalla det att tycka synd

Det enda positiva med den här skiten är att jag endast rökt 2 cigg idag :) Duktiga jag !


The loss of you will always remain




Mormor, jag saknar dig. Thyra likaså. Det var inte meningen att det skulle bli sådär.
Mormor, du blev bara 53 år, varför ? Du hade ju så mycke att se fram emot

Du var ju min skyddsmur och räddare i nöden, du lyssnade alltid och gav råd. Vi fick alltid komma till dig om det var problem hemma, det var därför du kom till oss den kvällen.


Den 18 November har det gått 7 år, 7 år utan dig :'( Det har funnits dagar då jag tänkt mindre på dig och dagar då jag tänkt på dig mer. Men saknaden är alltid densamma och kommer alltid vara. Det är så mycket du har missat, som jag vet hade glädjt dig. Mathias och Fridas bröllop, Edvin, Jolene, Meya & Alva. Alla dina barn och barnbarns födelsedagar mm. Dessa tillfällen är då jag har tänkt på dig mer, du fattas oss alltid.


Julen efter att du dött samlades vi allihop, inklusive Nathalie, Marina och Balzar. Det fanns inget annat, det var en sån självklarhet att alla skulle vara med varandra då. Ingen skulle behöva sitta själv den julaftonen.


Den 18 November är ett datum jag avskyr och sent kommer glömma. Därför jag kryper in i skalet denna tiden på året, för att jag bara ska behöva bry mig om mig själv så att jag kan få sörja lite, och jag ber om ursäkt till er som drabbas men jag kan inte rå för det. Den där kvällen har etsat sig fast som en tatuering i skallen. Glömmer aldrig timmarna innan allt hände, vi satt och åt kvällsmat. Då berätta du att du älskade mig, jag älskar dig också. Alltid gjort, kommer alltid göra, Det gör vi allihop.

Att möta ambulanserna, att se dig i vardagsrummet med plattorna på bröstet och veta att man inte kunde göra nånting, att vara så maktlös. Den känslan släpper aldrig. Men det värsta av allt var på akuten, när mina mostrar och farbror kom in. Att se deras skräckslagna ansiktsuttryck och tårarna i deras ögon, det är nåt jag aldrig glömmer. Vet ju bara hur ont de gjort i mig, och du var min mormor. Men du var deras mamma, deras smärta kommer jag nog aldrig kunna förstå. Glömmer dig aldrig min ängel.


Kan du tänka dig, dagen efter den hemska dagen börjar jag i Skolan. Något jag sett fram emot och längtat efter att få svar på hela sommaren. Jag har äntligen fått en sak att se fram emot, något att kämpa för. Denna gången har jag valt det själv, så då ska jag fan klara de! Hoppas du ger mig en lyckospark då och då..

SKA klara de, med eller utan stöd. Hoppas du sover gott, tänker på dig mormor <3 !




RSS 2.0