Nov. 30, 2012

Mjölkat idag på morgonen, så jävla gött när allt bara flyter på, fast hjärtat (en kalv med ett "hjärta" i pannan) börjar nog få ont i magen. I övrigt äter hon som bara den, minst lika mycke som de andra trots att hon är hälften så liten.. Hon föddes ute i lösdriften, hennes mamma är en jätte fin förstakalvare, vit Holstein.. Älskar de vita korna ❤ och ända sen födseln har hjärtat vart en liten primadonna ! Haha.

Idag ska jag och Angelina ha lite AP,s. Sen tar jag efterlängtad helg! Blir nog sömn tidigt, är redan sjukt trött.

Hoppas att ni (få) som läser min blogg får en fin helg och att snön ligger kvar, eller vad tycker ni?

Glömde ju skriva att jag träffat min underbara systerson idag också! 💕


Kärlek!

Ni dömer inte, aldrig gjort och lär heller aldrig göra! Ni ger inga tomma löften eller sårar medvetet, ni är sociala, nyfikna, tillgivna och kärleksfulla. Och på nåt konstigt vis så tror jag att ni på nåt konstigt vis ibland förstår mer än vi tror! Många tårar har fallit bland er och ett par har jag fått torkade av er. Skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan er, ni ståtliga älskvärda varelser <3


Ny vecka!



Snön som föll igår är nu ett minne blott! Tyvärr. Nu är det endast blött, så jäkla trist :( Och blåsigt som fan! Gillar inte de här vädret.

Men idag får jag ligga i sängen hela dagen om jag vill. Men med tanke på att jag har planerat att spendera en heldag med massa mys imorgon så får jag ta till vara på dagen idag, så det blir en massa plugg, en tur på crosstrainern och umgänge med min kombo :) Ut tänker jag inte gå i onödan i alla fall..


Nov. 25, 2012

Söndag kväll, mjölkat och myst med kossorna. När jag gick in från ladugården så föll det stora tunga vita flingor från himlen, snö ! <3 Så mysigt. Och i Skövde har det lagt sig som ett täcke över marken, perfekt nu när stan alla julbelysningar har tänds, olyckligtvis missade jag "Stad i Ljus" i helgen. Men jag njuter tillräckligt nu av det fina jag skådar utomhus.

Kolla klart på Beck tillsammans med pappa, duscha sen krypa ner i min efterlängtade säng och drömma om Tisdag :)

God natt alla fina! <3


Just nu :

- Har jag ont i magen och huvudet.
- Fryser så jag skakar..
- Är jag hungrig.
- Längtar jag hem till sängen.
- Så önskar jag att tiden går fort till kl 20.00 :)

Jobbat helg, är trött, mör, små irriterad och rätt sugen på att klockan ska bli 10.00 imorrn måndag, sen är jag ledig tom ons 10.00 :) På tisdag ska jag ta min efterlängtade sovmorgon!! Yey..


Du var som en jävla drog jag inte klarade mig utan!

Det känns bra att vara förbannad på dig, det får din närvaro att kännas längre bort och samtidigt gör de mindre ont.. Och det får mig att uppskatta han som gett mig ett leende istället för ett brustet hjärta!
You'r done!

Sitter på tåget till Skövde nu, historia prov. Jag hoppas magkänslan har fel. Innan det ska jag träffa min älskade kombo en sväng :) Behöver få skratta lite, hon är en av få som lyckas med de just nu och det älskar jag henne bara mer för! Tack, stort tack!!


Frisering av får!

idag var det dags för fåren att bli stylade, urval på frisyrer var inte jätte stort, men fina blev dom :D

Precis ätit klyftpotatis, kött och beasås ! Grymt go kvällsmat efter en väldigt bra dag. Nu tar jag kväll, adjö.


Hejdå Skövde

Då var det dags att fara mot Herrljunga igen, jobb till fredag morgon, historia prov och sen tillbaka för att jobba fredag kväll lördag söndag.

Även fast det blir ett himla åkande så känns det skönt att ha många bollar i luften :) saknar inte dagdrivar livet och skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan kossorna!


Magic

När jag har duschat ( speciellt om jag duschat för varmt ) så blir alltid mina ben flammiga och kliar jätte mycket. Men jag har hittat en mirakel produkt som fixar detta direkt, samtidigt som huden blir babylen - en Aloe Vera produkt med propolis i från LR. Magi! Och så jäkla skönt att slippa de där himla kliandet.


Min nya bästis!

Imorses när jag vakna hade jag grymt ont i ryggen. Angelina plockade fram spikmattan. Var tveksam först, och det gjorde ondare efter att jag lagt mig på den men sen blev de bara skönare :)

Nu har jag ytterligare en vän för livet!


Kommerfanintepåvadrubikjävelnskavara

Ikväll har jag spenderat min kväll tillsammans med min underbara kusin Rebecca :) Angelina var iväg till Joakim Ström och hade ledarskapsutbildning i Stenstorp och jag kände inte för att ligga hemma halvkry å deppa på egen hand. Somna ju dock i Beccas soffa, så nå vidare sällskap vart jag nog inte .

Och idag kom den, min efterlängtade nya teleflon, IPhone 5 var hälsad ! Så passade Angelina på att ta med sig crosstrainern hem ;) Nu ska jag fortsätta sova.


Gör om gör rätt!

I lördags kastade jag bort allt, lättade hjärtat så det skrek om de. Det gör ont nu och jag är arg på mig själv. Men med tanke på hur de vart under de här 1.5 åren så känns det inte som att det var mer än rätt, inte minst mot mig själv.


It isn´t you

Sviker hjärtat och väljer att gå en annan väg! En väg som inte passerar din, gett dig för mycket tid men inte fått ett skit för det, bara tomma löften, tårar och svek. Du kommer alltid vilja ha henne fast du vet att det aldrig kommer bli så. Hon har också gått en annan väg som inte passerar din pga tomma löften, tårar och svek. Ibland önskar jag att du någon gång kommer att få känna samma sak som du fått mig att känna, vet att du också blivit sårad av tomma löften och svek. Men ändå väljer du en väg som alltid kommer att passera hennes då det är hon som sårat dig. Förstår inte att du då kan göra samma sak mot mig som hon har gjort mot dig.

Jävla i min lilla låda!

Ibland kan jag bli riktigt jävla hatisk mot folk i min omgivning, detta.riktar sig mot folk som blääääänger, bara ordet blänga är ju fullt! Alltså är det FULT att blänga, så har jag fan blivit lärd iaf. Folk som bara kastar en blick är ju helt normalt, men när den dröjer sig kvar å man verkligen blir synad med en "blängblick" börjar det krypa i kroppen på mig, å jag kan inte rå för't men blir arg så ja kokar!

Sitter en dumfan mittemot på tåget å bara illstirrar.. Kolla i bokjäveln du har i knät istället!! Ååååååh..

Tror jag ger länken till min blogg å ber personen i fråga att gå in och läsa ;) Over and out!!

Rudolf med röda mulen..

Ja, lite så kände jag mig nu när jag kom hem från skolan och såg mig i spegeln.Riktig alkis näsa och händerna röda likt solmogna tomater trots att jag haft fingervantar på mig. När jag cyklade från skolan började det givetvis regna, och svinkallt deklart !
 
Skolan har iaf gått super bra idag, pratade om ryska revolutionen på Historian och i mitt långa hål mellan historian och Engelskan (3.5 timme) passade jag på att ta en fika med Becca innan hennes städ så stötte jag på min kusin Maria så drog med henne också ;) sen gick jag till bibblan och satte mig å plugga, fick massa gjort. På engelskan skrev vi en uppsats som skulle vara minst 200 ord och utgå från ett visst ämne. Gick även det riktigt bra.
 
Nu ska magen fyllas och en stor kopp kaffe avnjutas innan jag ska plugga ännu mer, känner mig så jävla taggad å energisk idag trots att det blev dåligt med sömn i natt!

En lååång vecka..

Yes, det har de vart. Har haft mycke att göra och de har blivit långa dagar. Kossor har åkt till nya hem och det har vart påfrestande och jobbigt. Men de får det nog bra i sina nya hem och nu får ja passa på att njuta av den sista tiden de pass ja jobbar innan de nya tar över helt! Kommer dock inte bara vara kossorna ja saknar sen.. Många tankar i skallen nu.
Nu ska ja dricka kaffe å äta äppelpaj med farmor, Becca å pappa <3

RSS 2.0