On ice..

Ber så hemskt mycket om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering det sista, och det kommer tyvärr inte bli bättre ! :( Händer för mycket nu runtomkring mig så sitter max 30 min vid datorn om dan jämfört med 3 - 4 timmar innan. Lägger bloggen på is tills vidare, då allt ordnat upp sig och tar då upp bloggen på nytt :)

Då ska ni få läsa vad som hänt runtomkring mig och tänkte även starta på ny kula. Kommer bli väldigt mycke ko på bloggen men också hur en dag ser ut för mig. Just nu är ja väldigt trött efter en lång dag så nu ska ja somna framför en film.

Ha det toppen tills vi hörs nästa gång
, och då lovar ja att försöka bli bättre på uppdateringarna. Ta hand om er :D

Update

Får börja med att be om ursäkt för att jag vart totally kass på att skriva de sista dagarna, men jag har haft som di kallart, fullt upp!
Dagen med stort D gick super :D Gården va superfin, kossorna jätte trevliga, bonden å hans tjej dessto trevligare och min magkänsla säger mig att det kommer bli riktigt bra där borta. Men att detta har inträffat och att ja ska flytta dit bort vill inte riktigt sjunka in, får se hur det blir sen när jag sovit i huset första natten.
I fredags tog min älskade syster studenten efter 4 år på sötåsen, så i torsdags morse va de hem till mamma och hjälpa henne med maten till studentfesten. Fest och fest blev det inte heller men mammas syskon med familjer va där så det va trevligt :)
Och i fredags var det party i Tidaholms parken, de som stod för underhållningen var Tidaholmsbandet The Liptones och punkrock bandet från Dalarna - Mimikry. Mimikry var ju helt klart höjdpunkten, fyfan va bra de var! Helt underbara, och jag hade så jäkla kul. Bästa kvällen på länge.




Nu ska jag kila, hoppas ni får en fin söndag :)

RSS 2.0