Dagen, med stoort D !

Idag är dagen jag tjatat om i några dagar nu, kanske börjar bli tjötigt för er och ganska tråkigt att läsa om. Men då ska jag be att få tala om att denna dagen har gjort att ja sovit skitdåligt 2 nätter i rad nu. Gått och dagdrömt om det där stället and so on. Men idag är dagen med stort D, idag ska jag ju åka och provjobba.

Just nu har jag en million fjärillar i magen som krälar runt och mina få hjärnceller kan inte bestämma sig för om det kommer gå bra eller åt helvete! Får väl helt enkelt härda ut och se vilket resultat bonden själv tycker sig ge efter eftermiddagens jobb :D I vilket fall som helst, whish me luck :D



Du, oh alla andra betar nu på de evigt gröna ängarna. Men i mitt minne har ni alltid en plas. Glömmer aldrig den glädje ni gav mig, varje dag! Saknar dig skrållan, tokfan :p


Det gååår bra nu :D

Haha, som jag skrivit i de 2 eller 3 senaste inläggen så ska jag ju åka och provjobba imorrn. Pratade även med en bonde samma dag som skolan slutade och han hörde av sig idag :D :D :D !!

Provjobba imorrn och åka till varnhem för att titta på nästa jobb nästa vecka! Åh, happy me..


Jag håller alla tummar för mig själv, hoppas ni gör de för mig också ;)

Prickig, som en jävla salami!

Kör dag 10 idag - det som komma skall ! Framtiden är enligt mig inget man ska planera allt för mycket, jag är en människa som är enormt kass på att planera saker, så jag tar en dag i taget.

Det som komma skall denna vecka är att ja ska åka och PROVJOBBA på onsdag i Vara, bonden har mjölkkor och många tackor. Sen på Onsdag kväll blir det hem till mor å hjälpa henne med maten inför Fredag då syster tar studenten efter 4 år på Sötåsen. Så på Torsdag ska ElliPelli följa med till pappa :)

 

Dagen ilandsproblem
är att jag ser ut som en prickikorv efter att ha försökt få mitt bleka skinn att få en annan nyans, haha ja, på ett sätt har ja ju lyckats, de röda prickarna bryter av ganska fint. Men jäääävlar vad de kliar!



(Bilden är googlad) Ungefär så här ser huden ut som solen har kysst, ut efter en timme i solen :'( Min mamma har soleksem, kanske är ärftligt.? Åhå, ja vill ju kunna va i solen jue.. Å bli brun å fin som alla andra! Någon som har några tips på lindring? 


På Onsdag...

... Ska jag åka och kolla på ett jobb :D Yeey!

120 Mjölkkor, slakttjurar och ett par tackor :) Whish me Luck!


Förövrigt så har påsken vart relativt lugn, med de menas - har festat/tagit de lugnt. Inte vart de tempot ja önskade att de skulle bli :) Långfredag blev totallt fail och Påskafton bjöd på lite festligheter med trevligt folk.



Trots att ja glor åt sidan, så tycker ja att detta kort blev ganska bra :)

Carro och Söta Aicha :)



Ikväll är jag barnvakt åt min bäst, dvs min lillebror.
Han säger alltid - Emelie?
Jag - Ja, Erik. Vad är det?
Erik - Du är min bäst!
Jag - Du är också min bäst, <3 Åh, lilla gubben.
För dig ska ja gå genom eld och vatten, Älskar dig!


Vad har ni gjort i Påsk?


Dag 9 - Min tro.

Jag är ateist ända ut i fingerspetsarna, tror inte på någon gud osv.

Däremot så tror jag starkt på ödet, att det som sker det sker av en anledning! Så om man ska svara på denna frågan är mitt svar ödet.


Ikväll blir det utgång med mina wunderbara vänner, vi ska shaka våra lurviga och ha grymt kul :) Kvällen tillägnas även min fina vän Anna som fyller år på måndag, så ett stort Grattis till henne, i förskott !

Hoppas att ni också får en fin skärtorsdag <3 Glad Påsk på er också :D

 


Dag 8 – Ett Ögonblick

Vafan, vadå ett ögonblick? Det finns ju tusentals av dom jue. Och alla har dom betytt något, annars hade man ju inte lagt dom på minnet. Wrong or Right? Det är ju ögonblicken som blir minnen.



Men om vi ska ta ett ögonblick, ett ögonblick som jag aldrig kommer glömma. För ca 1 år sen, närmare bestämt 14 April, 2010. Glömmer aldrig den dagen, när kossorna åkte. Mitt hjärta har aldrig tidigare vart så fyllt med sorg som när lastbilarna rullade in på gårdsplanen! Saknar er :/ Ni fattas mig.

 


?!?!

Från 61 unika läsare till 1 !? WTF :O Vad gör ja för fel?

110419

Vart på oerhört roliga arbetsförmedlingen idag, lärt mig något nytt? Nej! Förvånade? Det tror jag inte ni är. De utfärdade en handlingsplan för mig som kommer skickas hem sen så kommer jag få börja på folkuniversitetet.. Med en jobbcoach, yeeeeeey! Kommer ju fan inte hända något med de ändå.

Efter af ringde jag även bonden som jag pratade med för 1,5 vecka sen, han lät lika positiv nu. Och han har allt tänkt på mig sa han men det har vart mycket med vårbruket. Han skulle höra av sig så fort han fick en lucka så skulle ja komma dit så vi fick träffas. Hoppas verkligen på detta!

Nu blire kaffe och rasta ryggen på soffan på uteplatsen, sen blire åka å titta på ytterligare ett jobb ;)


Dag 7 - Min bästa vän.

Eller ska ja säga Mina Bästa Vänner..?

Har tre stycken som ja känner att ja kan lite på i vått och torrt, kan lita på i stort sett alla mina vänner, umgås inte med folk jag inte känner tillit till, men dessa tre är on top. Ni har alla 3 bidragit med något extra eftersom ni är de ni är för mig. Älskar er otroligt mycket och skulle aldrig klara mig utan er!


Elinor och Jag har känt varandra nu sedan i början av 8an, alltså i 7 eller 8 år, det är lång tid :p Henne vet jag exakt vart jag har och hon är den enda människan på denna jord som jag kan och vågar vara 110 % ärlig emot, jag läser henne som en öppen bok. När vi umgås behöver vi inte ens titta på varandra i vissa lägen, det räcker med att hon ger mig en blick så vet jag vad budskapet är.. Låter kanske knas, men det är nåt visst över oss :p Mycket har de vart under resans gång i form av en del bråk, men det har alltid löst sig.

Ida och jag har känt varandra i 4 år, minst. Vi har vetat om varandra sedan högstadiet. Ida är även Elinors kusin :p Vi lärde känna varandra genom gemensamma kompisar. Och jag är glad för att vi tog vårt förnuft tillfånga och lärde oss att acceptera varandra ;) Älskar dig!



Sofie och jag har känt varandra i 2 ½ år, vi har också vetat om varandra innan men då tittade vi knappt åt varandra. Hehe, tänk hur lustigt det kan bli, efter en ute kväll tillsammans var vi helt plötsligt som ler och långhalm, oskiljaktiga. Mycket skit har det vart under resans gång, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra. Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans, så denna bruden släpper ja inte i första taget! <3



Glad för allt ja fått gå igenom tillsammans med var och en av er, för det har gjort mig till den jag är idag!


Så har vi ju Settan, underbara Settan! Vi lärde känna varandra nu när jag gick i skolan, men efter de 8 första veckorna hoppade hon av. Hon kom fram till att kossor kanske inte va hennes grej trots att hon älskar djur. Men under de 8 veckorna som hon gick i skolan hade ja så grymt roligt, hon är verkligen en heltokig brud som alltid får mig att skratta, så skolan har inte bara gett mig en utbildning, utan också en underbar vän! Vi ses jävla sällan och pratar inte i telefon osv, men på nåt sätt så vet vi ändå vart vi har varandra..


Också en stor eloge till de andra flickorna från klassen, hoppas vi håller kontakten! Förutom psykot med de röda skorna :p

Jävla helvetes ryggjävel !

Skrev ju tidigare idag att ja skulle fixa utomhus i det fina vädret, det gjorde jag också. Städade uteplatsen vilket i slutändan resulterade i ett ryggskott ! :'( Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhåh, det gör så förbannat jävla helvetes ont!!


Vart hos farmor, kvällsmaten gick åt skogen. Aptiten lika med noll + att ja knappt kunde sitta upp. Det strålar från höger till vänster över hela svanken så går det ner i benen.. Varför nu? Va ju eviiiiigheters evigheter sen jag hade det sist.


Bunkrar upp mig i soffan, placerar mig i ryggläge och rör mig inte förens smärtan Is Gone!

 

Godnatt / The Bitterfitta !


Dag 6 - Min dag!

Härliga söndag, fast för några veckor sedan betydde helgera mer än de gör nu. Det är sjukt hur fort man anpassar sig till förändringar, att vända på dygnet gick fort, för fort :/

Dagen har bestått av mys med Grålle, tv tittande, kaffe i solen och mera tv tittande. Shame on me !
Hur ser eran söndag ut ?



Det är riktigt gött väder ute idag! Resten av dagen består av tvätt, städ ute, promenad till paradissjön och ett kärt besök hos farmor och farfar ikväll för att äta kvällsmat :) Hoppas ni också har en fin å skön söndag :)


Svårslaget, såattsäga!

Ikväll har jag och pappa våldgästat hans jobbarkompis med vänner som var vid Björnsjön uppe i naturreservatet på Hökensåsberget :) Synn att man inte kan få med smakerna, dofterna och fågelsångerna på bild! Men ja låter helt enkelt bilderna tala för sig själva.









Grilla gjorde vi, åt potatisgratäng till. Så blev det ju fiske såklart, utan resultat. Men bara att komma ut, lyssna på fåglarna och uppleva denna fantastiska kväll är medicin för själen, napp skulle bara vart ett plus
;)


Hoppas att ni också har haft en trevlig kväll, nu ska fröken sova. Good Najt!


Dag 5 - What is love?



Jag är verkligen inte den rätta att tala om vad kärlek verkligen är, känns som att jag glömt bort hur det är att vara kär. Men I´v give it a try.

Kärlek är inte bara det man känner för sin partner, det är så mycket mer! Men det tänker nog inte många människor på när de hör ordet ”KÄRLEK”. Då tänker nog många på kyssar, närhet, kramar, sex, hålla handen, pirr i magen.. Ja ni fattar !

Kärlek för mig är att hålla ut, att hålla av. Kärlek är tålamod, kärlek är att ha vetskapen om att det finns en människa som känner samma sak som du själv. Kärlek är glädje – kärlek är hat. Kärlek är lycka – kärlek är svek. Kärlek är lycka – kärlek är tårar.


Men kärlek är också det man känner till sin familj, till sina vänner, sina djur, vissa saker man har som man inte skulle klara sig utan, mat, aktiviteter.. You name it, det finns massor!

Jag älskar min familj, mina vänner, Grålle, Amigo, Grålla, Busan och Gräddnos (katter), jag älskar kossor, det tunga arbetet kring kossorna, mitt kaffe, godis, mat, kalla öl, att skratta, sommar, MUSIK, se en bra film, min dator.. Det finns tusentals saker, och ja, detta är kärlek för mig. Kärlek får en att må bra (oftast), det gör också dessa saker. Då anser jag det att vara kärlek!






GIVE AND TAKE 


Tamara har blitt mamma !

Idag blev det verkligen sovmorgon, utan dess like. Vaknade vid 14 första gången, så blir det när man hålls vaken till 04.30 på morron!

Fick ett glatt besked av min bror och hans fru igår kväll, de fick efter ivrig väntan äntligen tillökning :D Min svägerskas häst ”Super Sonic Tamara” fick tillökning, ett jätte fint sto föl! Helt otroligt vacker är hon <3 Nästan så man blir lite In Love, haha. Om jag förstod Frida rätt så mådde både mor och dotter bra, och fölet var nog ganska så pigg, men trött så klart.



Frida måste vara jätte glad och stolt nu, med all rätt. Grattis till er :D




Och självklart ett stort Grattis till den duktiga och vackra mamman !


Bilderna är min brors frus bilder, och hon uppskattar nog inte kopiering. Vill ni kontakta henne om frågor eller liknande så finns Fridas blogg under mina länkar "Frida".. Klicka in där och kolla hennes blogg :)


Klockan är inte barnet..

den är ju fan skitsent..

Kvällen har spenderats med Ida, Dennis, Banne, Krister och en sjuk Lucas. Men trots hans feber så skötte han sig jättebra tycker jag :) Tack och lov för alvedon! Kvällen till ära spelade vi plump, ett väldigt roligt kortspel. Har nog inte spelat de innan, men jävla kul va de. Vann första omgången men andra omgången kom jag tvåa :)

Slutet av kvällen fick jag beskåda pinsamheter i den högsta grad, shit vad folk kan bete sig när de är fulla. Folk som inte kan hantera sitt nedsläpp ska fan inte dricka heller. När det kommer till den punkten att saker börjar gå sönder och folk inte kan hålla ordning på sig själva så borde man väl inse själv att man inte borde dricka mer?


Tittade också över min statistik, 68 unika besökare :p Hoppas att några av er stannar, det ger ju mig en anledning till att hålla uppe tempot på bloggen, elle kanske tillåme öka tempot. Vadå, är 68 unika besökare mycke tänker ni? Ah, för mig. Som vanligtvis har typ 7 unika besökare, max! Haha.


Nu tänker ja trotsa de pinsamma nötterna och sova en sväng, god natt på er! Puss & Kram


Jag är..

  • Bäst på att slösa bort en hel dag, på ingenting!
  • Sämst på att ta tag i saker, som upgifterna som är kvar från skolan!


    Jag är så jävla fail idag. Men de där 19 timmarna i bilen tur och retur till Tyskland igår har stulit alla mina krafter. Sjlvförhållat tänker ni, men där kom jag på en sak till som jag är rätt grym på - att tycka synd om mig själv :p


    En kompis till mig, kära Sandra, har en klubb "Bitterfittorna". Från och med nu kan du räkna med mig som medlem i den klubben..


    Ikväll ska jag -  
  • Vara helt och hållet förslappad
  • Förhoppningsvis spela kort med mina kära vänner
  • Trycka i mig massa onyttigheter (det är jag förövrigt också otroligt duktig på)
  • Och sist ? Eh, kommer inte på nå mer.. Orka använda skallen en dag som denna.




Den här bilden uttrycker mig perfekt idag ! Hare gött era bohemer ;)


Dag 4 - Det här åt jag idag!

Haha, den lättaste hittills. Vaknade halv 10 idag ungefär. Bustrollen är här och de kräver mat tidigt eftersom de äter ganska tidigt på dagis. Vi åt vid 11.30 ugefär, mamma hade lagat pasta och köttfärssås :D Mumma! Blir nog ytterligare en portion senare sen :)


Igår tog Färjestad BK sitt 9nde SM - Guld, går inte att beskriva den känslan alltså! Och jag är så fruktansvärt svartsjuk på de som var i "kaffepannan" igår och hyllade de värmländska kungarna :D För det är vad de är i mina ögon, riktiga kungar. Sveriges bästa hockeylag <3 FÄRJESTAD!

Dag 3 - Mina Päron ;) !

Mamma Carina och Pappa Bertil!

Ni har funnits där sedan dag 1, närmare bestämt i 21 år, 6 månader och 12 dagar ;) Mycket har skett på vägen och alla har vi gjort våra misstag, jag och ni.

Det fanns en period då pappa och jag inte hade så bra kontakt pga olika saker, den tiden tog ganska hårt på mig. Den tiden finns inte längre kvar hos mig, pappa är idag en helt annan människa än vad han var då och den relationen jag och pappa har nu skulle jag inte vilja byta bort mot någonting. Han är min klippa, min stöttepelare och en av mina bästa vänner! Och jag kan stolt säga att jag är pappas tös.

Mamma och jag var under mina tonårsår som katt och hund. Jag har växt upp och mognat, bott hemifrån och fått en jävla bra insikt i vad mamma menade när hon alltid gnällde över de där ”onödiga” sakerna som ja kunde tycka va onödiga då. Men som sagt, jag har haft ett eget hushåll att råda över och har nu full förståelse över varför hon gnällde över de där sakerna. Jag älskar min mamma precis för den hon är. Hon har ställt upp för mig när jag som mest har behövt det och jag kan prata med henne om allt. Min mamma är bäst, älskar henne otroligt mycket.


Jag skulle för inget byta bort mina föräldrar mot något och jag skulle inte klara mig utan dom. Jag är stolt över dom för vilka de är och skulle inte kunna tänka mig några andra! Tack för att ni finns, ni är bäst och jag älskar er <3


Dag 2 – Min första kärlek

Min första kärlek? Jaa, det beror helt på hur man ser det. Min första kärlek överhuvudtaget eller min riktigt stora första kärlek. För de där snabbförälskerskerna minns man ju knappt. Men visst finns det några som man för alltid kommer minnas.


Min första kärlek var i en kille som är jämngammal med mig, träffade han första gången i 5an på en kabareé. Han gick då inte i samma skola som mig, men jag började i samma skola som honom i 6an, vi gick då i parallelklass. Haha, varenda gång jag såg honom slog mitt hjärta en volt och jag blev helt skakig. Meeeen, feg som jag var så tog jag aldrig steget och berättade för honom hur jag kände. Haha, nu är den kärleken ett minne blott men förälskelsen höll i sig i hela 2 år! Efter det har det endast vart några för crushar, men inget har blitt av det heller, så jävla feg som jag är! Menmen, det är det endast jag som får lida för..




Nu ska jag skriva klart mitt projektarbete, sen skrika mig hes. Ikväll spelar nämligen FBK sin andra finalmatch på bortaplan dock. Hoppas in gubba har samma nervösa nerver som Saik hade i första matchen. Jag hoppas, och tror att FBK fixar 2-0 i matcher ikväll !


01 - Presentera mej själv !

Jag är en kotokig tjej som fyller 22 i Oktober, alltså en 89a. Mitt stjärntecken är vågen. Har i stort sett levt hela mitt liv i Tidaholm, en stad som ligger i Västragötalandslän, Skaraborg, men numera är jag bosatt i Skövde hos min pappa. Mina intressen är familjen, vänner, Musik, djur, lantbruk, filmer (verklighetsbaserade, svenska filmer, krigsfilmer, deckare eller twilight filmerna), festa och matlagning. Mitt främsta intresse av dessa är Musik, utan musik - inget liv! Älskar musik i alla former och vart jag än befinner mig så hänger mp3n med.

Mina favoritfärger är rött, svart och vitt. Älskar folk som verkligen kan stå upp för vad de tycker och vet vad ärlighet innebär. Ogillar folk som ljuger och endast lever för att göra livet surt för andra. Förutfattade meningar bildade på skitsnack är också något som får det att krypa i kroppen på mig, usch! Jag är en empatisk, glad, envis och sprallig tös. Men långt inne har jag en attityd som jag vet hur jag ska använda ;)
Krusar fan inte någon och behandlar folk som de behandlar mig..






Det bästa som finns <3

 

Åh nej, höll på att glömma. Ytterligare ett intresse är ju hockey, när det kommer till ett lag, nämligen FBK - Färjestad. Och i år har de återigen visat vart skåpet ska stå, nu ska guldet hem till Karlstad igen. De spelade första finalmatchen igår mot saik, och vann :D På torsdag ska jag återigen sitta och skrika mig hes i soffan :)


I´m back!

Haha, återigen cirkulerar en sån där månadslista di kallart i "bloggvärlden". Eftersom mina senaste inlägg bara handlat om skolan och sorg(?) så tänkte jag följa grupptrycket lite och bjuda på lite av mig själv :) Kommer säkerligen gå lika bra som förra gången, men vi ger det ett försök iaf. 






Månadslista

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det som komma skall.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – En förebild.
Dag 18 – Min övriga familj.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Mina styrkor.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Det gångna året.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.


RSS 2.0