Fredag hela jävla dan !

Ny dag, nya möjligheter !



Inatt så drömde jag om min älskade mormor, kan inte fatta att det är 7 år sen i November :/ Tiden har gått så foooort, men minnet av dig kommer aldrig blekna, även fast du är borta så lever alla underbara minnen efter dig kvar. Saknar dig ! Men är otroligt glad att jag fick de 14 åren tillsammans med dig.. Alla vi barnbarnen som fick uppleva allt tillsammans med dig har underbara minnen som vi kan glädjas åt, värre är det för Erik. Men han fick namnet som du ville att han skulle bära, inte som tilltalsnamn men han kommer bära det hela livet, Nathaniel, och han frågar mer och mer om dig. Skäms över att det va så längesen jag va vid din grav, måste åka dit snart. Maj-Britt Andersson, Saknad och Älskad, För alltid !



Så när jag låg i sängen och fundera imorse så kom jag och tänka på va mycke saker jag har att glädjas åt, så fina barndomsminnen, där kommer ju givetvis mormor in i bilden. Varför ska vi folk vara som gamar och gapa så över allt vi inte har, aldrig blir vi nöjda av någon konstig anledning. Varför inte ta vara på allt de fina vi har istället för att fundera över vad vi inte har ? Rätt hemskt att man inser att man har de rätt bra när man tänker på hur folk i andra världsdelar har de.. Allt de där man inte har kommer förmodligen på vägen, någon gång i livet. Förhoppningsvis, visst att man måste ha drömmar och måla upp hur man vill att livet ska bli, vad man vill ha framöver. Men det är allt för många som bara fokuserar på det och går miste om vad man har i nuet.. Glöm inte bort de som älskar dig och verkligen får dig att må bra istället för att tänka på vad du inte har och att den å den kanske inte tycker om dig.. Kanske är något man själv behöver ändra på, men man är den man är och ska inte krusa och förändra sig för att det kanske vore härligt om den personen tyckte om en. Faaan, man ska vara stolt över att man är den man är och att det finns fler än man tror som älskar en å tycker om en för det.. Var och en är unik, ta vara på varje dag och gör det bästa utav den utifrån dig själv.. Men man ska alltid vara sig själv och stå upp för vad man tycker ! Visst att kanske en åsikt du har låter hemsk i andras öron men alla är vi också olika, alla kan inte tycka lika, å tur är väl de.. Men då kan du iaf stå upp och säga att det är viktigt för dig och att du tycker så, då kan man sträcka på sig och må bra för att man sa vad man själv tyckte och inte det som folk kanske ville höra.. Hahaha, detta blev aningen djupt kände jag :P Men nån gång ska man väl vara de också :D



Fredag hela jävla dan idag, har en kasse öl som står och bara väntar på att få bli uppdrucken, känns rätt gött att ölen gillar mig, ömsesidig kärlek där måste jag säga ! Festen börjar idag och slutar inte förän sent imorgon kväll, de gillar ja ! Najs najs. Ha en jävla go helg fölket !



Ted Gärdestad - Vilken härlig dag !


,,,,,,

Finns ett talesätt hos bönnerna, man inser inte att båset är tomt förän kon är borta. Det stämmer hos de flesta killar också !

 

Haft 2 riktiga toppen dagar ! Hur underbart är inte de då ? Grejt ;) På lördag ska bli sköj sköj sköj, mamma Mia har ju skött planeringen, de brukar bli bra ! Sablans skallebank jag har, och för andra kvällen i rad somna jag i soffan efter jag ätit. Dumheter. Ännu roligare blire, måste ut i regnet och fram till statoil, elle så skiter jag i det och försöker lägga av med skiten. Kanske fest i Mullsjö imorrn, får se om jag orkar och. Inte vart helt pigg ikväll, de går upp & ner det där.



Nu vill jag veta om jag kommer in på skolan eller inte, det kommer ge en ny start på allt ! Det kommer leda till jobb, inom något jag älskar, ett jobb ger pengar och med dom pengarna kan jag skaffa mitt körkort som jag tänker på VARJE daag. Sen när jag är klar med skolan ska jag förhoppningsvis flytta härifrån, för den saken är säker, kommer inte stanna i Tidaholm hela livet. Min tur att göra vad jag vill med mitt liv.. Längtaaaaaaar !





På väg till Värmland



Haha mina lätt skadade småsystrar !



Najs :)



En mycket fin bild över klarälven :D


Många fina bilder från Värmland blev det, alla orkar jag inte lägga upp. Ut i regnet, bort till mamma. Hörs folks !


Gud så underbart !

Semeeeeeeeeeeeeeeester :D !



Idag drar lilla jag iväg till VACKRA värmland med mina två systrar Erica & Jessica så lilla papsen också förstås. Ska bli helt jävla underbart att träffa alla gamla släktingar igen, det är säkert 7 år sen jag va där sist, så Long Time No See :P Älskar dialekten, älskar landskapet, älskar folket, vilket inkluderar släktingarna. Alla är så trevliga och givmilda. Man känner sig alltid välkommen där. Ingvar & Anita ska bli toppen skoj att träffa :) Så tvillingarna och Veronika och hennes lilla son. Åhhh, de spritter i kroppen på mig ! Allt är packat, kattvakten fixad. De ska vara hos tant Elinor. Hihi. Där har de vart förut så de ska nog gå toppen bra, pratade precis med pappa och han verkade vara på bra humör han också. Bara lite små saker som ska fixas, alla kontakter ska ut, den lilla disken ska diskas.


Jag, min farbror & älskade Sofie pratade om att köpa en gård i Värmland, de fixade alla papper och väntade på beslut från banken, sen gick Sofie & Fredde isär. Saker som kan hända ! Har ju min å Sofies dröm att se fram emot. Vem vet, kanske blir det att vi hittar vårt smultronställe i de värmländska skogarna. Tillfället i livet måste vara rätt för oss båda.


Hepp hepp, uppdaterar mer ikväll. Har kameran med mig så kommer även kort ! Ha nu en trevlig och underbar vecka folket, de ska jag ha. Oveeeeeer And Out :)


Paiiiiin





Den där jävla känslan har brädat mig, slått mig så jävla hårt.. Jag har fallit, och vettefan hur jag ska ta mig upp. Min älskade Sofie räcker sin hand i svåra stunder och de gör att jag reser mig upp, men inte helt, långt ifrån helt ! Hur fan kunde jag tillåta mig själv att bli så fuktansvärt lurad, av den finaste finaste saken i världen, men också den mest fruktansvärda om det inte går tillväga på rätt sätt..


Va ju bara en ren jävla slump att jag skulle träffa dig, skulle ju bara hjälpa till i affären. Så va du där, mina ögon kunde nästan äta upp dig. Så när vi pratade och grejade hela dagen så målade jag upp en så bra bild om dig. Du följde med mig å Sofie, vi drack några öl, och bilden av dig blev bara bättre å bättre. Sen, närhet ! Shiiit, tänk vad närhet kan göra ! Skriverier, msn och ytterligare en träff, som inte alls blev som den skulle. Efteråt så bar du dig åt på ett sånt sätt så jag fattade att något va fel. Sen kommer käftsmällen ! Att du träffat å pratat med en annan tjej i 1 år :S Jag menar, va faan ?! Så att ni vart si å så lika varandra å att ni ville samma sak med livet, men så hade lilla jag kommit in i bilden å förstört allt :P Du hade börjat tänka om. Luften rensades, jag accepterade, ni tjafsade och de skulle troligen skita sig, sen.. 2 träffar där vi träffades själva, den första va den bästa, den andra va bra. Men jag kunde ju i vanlig ordning inte hålla käften och va tvungen att fråga om henne. Fan ! De hade börjat ordna upp sig sa du, att du inte visste när ni skulle ses nästa gång, men att hon skulle få komma till dig, att hon börjat inse vad du menat med att ni skulle ses. Jag vart tyst, du frågade varför å vad jag tyckte. Jaa, vad ska jag säga om saken ? :/ Knappt en kram fick jag när du åkte, sen ett sms " Förlåt ! Känner mig så hemsk :( " Svarade att jag förstod men att jag inte ville att vi skulle sluta ses, att jag ville visa vem jag va å lära känna dig, att jag inte ville kasta bort detta i onödan. Samma kväll skriver du att hon kanske ska komma på söndagen när du kommer hem från din resa :( Faan, förstår ju att du måste träffa henne å känna efter hur de känns. Men klart som fan jag är ledsen ! Å hon vet inget, så jag får bära bördan helt själv. Undra om du någonsin tänkt säga något till henne..



Nu är du flera hundra mil bort. Här sitter jag med en bubblande känsla i kroppen som jag hatar. Jag är förtvivlad, förbannad, ledsen, arg, bitter.. Hatar mig själv, hatar vad som gjorts med mig. Fan fan fan ! Hur kunde jag tillåta mig själv att gå så långt ? Alla bilder, närheten jag gett dig, alla saker jag sagt, och inte sagt.. De vill ut, räcker inte med att bara säga det till Sofie eller Elli, de sakerna vill sägas till dig. Men då backar du ju bara ! Helvete..  Jag ska inte lägga mitt huvud på någon annans arm på mycke länge !



Nu får tiden utvisa hur de blir, han får träffa henne och känna efter. Han vet vart jag finns. Tänker inte springa efter någon annan. Han eller ingen, sista gången jag blir sårad. Men en sak är säker, jag kan min sak, Jag kan om jag vill !


Jahapp, det funkar !




Halsbrännan bränner i halsen, tatt samarin men skiten vill inte hjälpa mig :/



Skulle tippa på att jag ätit föööör myckeee lök det senaste dygnet :P Är beroende av lök, älskar lök ! Och igår hade jag finfrämmat, och eftersom det inte blev nån vidare midsommarmat på självaste midsommar så bestämde jag mig för att laga det igår och bjuda på, hehe. En baktanke va det ju kanske självklart också, vem gillar inte midsommar mat ? Så kan man ju inte misslyckas med det heller :D Och det gick hem ! Yeey.. Så kvällen igår bestod av den mest avancerade rätt man kan tilllaga, en efterlängtad dusch då vi äntligen fått varmvatten i kåken igen, och det viktigaste av allt ! TREVLIGT SÄLLSKAP, i allra högsta grad..Jag fightas fortfarande. För samma person, vill inte bli sårad ifall det inte leder till nånting för jag trivs såå bra i den här personens sällskap, så förhoppningarna är inte allt för stora. Men vi ska inte pressa varandra, inte gå för fort fram, lära känna varandra och se vart de leder. Hmm, det är nog första förhållandet för mig där jag datear :P eller hur faan de nu stavas !! Haha..


Imorgon är farfars systers begravning, usch va hemskt det lät att skriva så :( Men det är ju sant, det är ju hennes begravning. Usch, han den där långhåriga faen in the sky kan inte vart vidare smart som uppfann döden, för vem vill dö ? Inte bara de, den som går bort lämnar såå mycket efter sig.. Saknad, smärta, brustna hjärtan.. Usch, jag lider verkligen med Kajsa & Veronika. Veronika, älskade vän. Jag vet hur det känns att förlora sin älskade mormor :( Finns här. Imorgon ska jag tända ett ljus och skicka en stor tanke till Värmland ! Anna-Greta, R.I.P <3


Hela veckan har för övrigt fördrivits med att spendera eftermiddagarna med mina underbara bustroll Alva & Edvin :D Både brorsan och min svägerska åkte på att jobba så det är klart man ställer upp :) Vad gör man inte för familjen. Idag har vi vart hos Elli blandannat, så på väg hem till mamma stannade vi till i statsparken och lekte :) Det var inte uppskattat helt och hållet men några skratt blev det allt ! Imorgon är sista eftermiddagen, på lördagen går flyttlasset för mamma så Lasse Stefanz på Olstorp på kvällen. Nalkas eventuellt finfrämmat imorgon igen.


Tomt utan dig vid min sida inatt, jaa mina vänner !
G´night !    " Och för er som ska till Västerås, ta det inte lugnt 1 sekund :D "




Familjen Myrman-Petersson har snart ytterligare en gångare i familjen :)




Hehe, så här glad va Edvin över att få gå till lekparken


Skit å Pannkaka

Du rörde vid min panna & lovade att stanna, Allting skulle bli så bra, om det bara va du & jag !


Faan va det gör ont att ständigt vara ensam, inte nog med att jag börjar bli sjuk elle va det nu är för fel på mig ?! Helt jävla utmattad, orkar inte göra ngt. Kroppen spelar mig ett spratt, magen cpar, allmänt sur. Faaan detta gör inte saken bättre, men jag har befunnit mig här förut & jag ska kväva den här jävla känslan om det så är det sista jag gör, för varför i helvete ska jag behöva engagera mig hela tiden ? :( Vill INTE bli sårad eller utnyttjad en gång till. En vän sa till mig " Låt inte detta tynga ner dig " Tack för de orden älskade vän ! För det är precis vad ja inte ska låta det göra. Kärlek är fan inte min grej, föddes nog inte för att bli älskad på de viset. Nöjer mig med att vara älskad av mina underbara vänner & familj. Men faaan, det gör ont ! Varför förtjänar inte jag att hitta den som alla andra hittar, varför ska jag jämt tillåta mig själv att bli utnyttjad ? Men det är fan nog med de nu.. Nog nog nog !


Vet att du är osäker vännen, att du blivit sårad så mycket i dit liv innan, att du vart mobbad och inte haft det lätt. Men du är inte ensam, jag har inte heller haft det så jävla lätt ! Men kan du inte bara ge mig en ärlig chans att visa dig att jag inte är ett svin, jag är ingen hjärtekrossare ! Hatar att såra andra för jag vet fan också hur det känns att bli sårad. Men bollen ligger hos dig nu, tänker inte va den jobbiga jäveln mer. Nu är det din tur att visa att du kanske vill ge detta en chans. Tänker inte ge din osäkerhet en hjälp på traven. Faan, skulle inte skickat de där korkade smset, gjorde ju det för att ge dig bekräftelse, trodde du skulle ta de som något fint. Istället gjorde du det som syftet var att du inte skulle göra, du backade ! Jag har lyckats sabba allt i vanlig ordning, men väljer du att träffa mig varje gång du vill få dina behov uppfyllda så har du valt fel tjej, för jag ska aldrig mer låta mig själv bli utnyttjad. Aldrig !


Nog om massa skit, helgen kort å gott har varit en ganska slapp helg. I fredags var jag med på kompisens jobb och körde hö. Vart like hell var det, men ack så skönt det var att jobba med kroppen ! Det har jag saknat, hehe men det kändes dagen efter i benen. Mjölksyran fanns där hela tiden :P Uppriven på underarmar & ben. Ser ut som en katt gått lös på mig. Efter hökörningen blev det ett dopp, syrran å ena kusinen va där så badade med dom för Sofie skulle promt inte bada ^^ Efter badet åkte vi hem till mig å duschade, fräscha till oss lite sen kom Sofies kusin. Kvällen spenderades med öldrickande, musik, underbart sällskap och en underbar temperatur ute, satt i linne ute hela kvällen. Igår, lördag så gjorde jag inte mest, mådde dåligt, va grinig pga värmen mm. Så jag fick en vinare av mamma, den sörpla jag i mig tillsammans med Ida å Dennis på baksidan.. Sen skulle vi gå å kolla på street racet, men det blev inget av de verka det som. Folk åkte mest runt i sina bilar och tjöta.. Men men, kommer väl fler ggr. Sen träffa jag Shorty, det va inte igår ! Så det vart skoj :) Idag har jag mest gjort ingenting, mått dåligt och suttit vid datorn. Vart å badat i Havssjön med Ida, Dennis, Krister, Banne & Donna ( en bad tokig rottis ). Nu blire en snabbdusch, laga till lite käk för att sen gå hem till Krister å Banne å kolla den gamla kultfilmen Titanic :)


Ha en trevlig kväll folks, De ska jag ha ! Kanske skriver mer sen..

 




Vi höjer glasen - för förfäder från en svunnen tid

Vi höjer glasen -för mor och far som gav oss liv

Vi höjer glasen - till våra döda vänners ära

Vi höjer glasen - för alla er som står oss nära



En skål för Sverige - trots politiker om saknar heder

En skål för Sverige - för traditioner och våra seder

En skål för Sverige - för skojar,fjäll,sjöar och stränder

En skål för Sverige - det vackraste av alla länder


Good Day

Idag har vart en sjukt bra dag :)


Gick upp vid tolv, vakna första gången vid 10.30, men ja somnade om :) Hade bestämt redan igår kväll att jag skulle sova ut, och de va faktiskt toppen gött att unna mig själv det. Har ju trots allt varit upp tidigt två dagar i rad nu :P Känner mig hyfsat.. duktig !


Gick upp, drack kaffe. Men mådde inte prima :( Började småplocka lite med all skit som låg överallt, sen blev jag helt svettig så jag la mig i sovrummet en sväng. Har iaf fått hela lägenheten städad idag, alla kläder som jag använder ligger där de ska ligga, dammsög å skura golven. Katterna har latat sig i vanlig ordning :D Det är varmt för stackarna och gräddnos är kåt. Haha ! Så de första man råkar röra henne i bak på ryggen tjuter hon typ :P Haha. Känner mig iaf super duktig ! Det är tillåme så de ekar i vardagsrummet :/ De gillar jag inte däremot.. Men de blir väl snart lite stökigt igen ^^ Fick iaf beröm av Sofie när hon kom så nu kan ja ta hit hennes mamma utan att få dåligt samvete, hihi. Vädrat sovrummet hela dagen så det va toppen skönt när jag skulle lägga mig. Så har Sofie bjudit på världens bästa ute mat, Rossies. Sen åkte vi till Havssjön och tog oss en simtur. Super härligt ta mefaan :D Nu dundra John Blund förbi så nu blir det sova. Upp tidigt imorgon, Jag å Hulda ska åka och köra hö :) Sommar Sommar Sommar <3 Älskar´t !



G´night Folks, sov gott ! De ska jag och Hulda göra :)


RSS 2.0