Helvetes morgon..

Vägen till bussen blev på en jävligt dåligt plogad väg i snömodd genom segerstorpsbyn, åh vadå by ? Skit samhälle typ.. Kom inte iväg i rätt tid hemmifrån så jag stressa som ett litet djur samtidigt som jag gick och spände mig för att vara beredd vid ett eventuellt fall. Vid sista fartguppet, då det återstår 2 minuter till bussen visa klockan 06.54, 10 minuter till godo ! Väl uppe på bron där det är helt öppet, piska den förbannade snön från höger rätt i fejset som små nålar :@

10 minuters härlig väntan på bussen i snöstorm typ :/ Inte direkt det man vill börja morgonen med. Väl på bussen var det stop efter stop. Bussen skulle vara framme 07.19 på stationen, när klockan var 07.19 återstod det säkert 4 minuter kvar till stationen och min buss mot Skara avgår 07.25. Paniken växte. Så givetvis slog stopljuset om till rött i korsningen vid Netto. Gud vad jag förbanna tjejen som hållplatsen precis innan korset valt just att åka buss denna morgon !

Grönt, bussen gasar på, så från sekunden åker det ut en traktor mitt framför bussen. Aldrig innan hade jag hatat blått så mycket förut. Svordommarna och irritationen i mitt inre växte och blev grövre. Traktorn svängde snabbt av så bussen åter kan ta sig fram, ne men då är det något pucko som skulle av bussen istället. Bussen stannade på hållplatsen bakom resecentrum, tanken att hoppa av, springa sista biten till trapporna, upp genom tunneln, ner så vidare till bussen slog mig. Men hann inte fiska upp mobilen och kolla klockan.

2 minuter senare är vi framme. Kommer in till busshållsplatserna och ser att bussen ( där 1an brukar gå ifrån ) åker :@ Men som tur var använde jag för en gångs skull ögonen och såg till min stora glädje ytterligare en buss som skulle till Skara. Så efter många om och men, en så kallad kass morgon, kom jag med bussen. Och orsaken till detta kaos ? Snön !!! Smällt för fan..


Nu är ögonlocken tunga som bly så för min del blir det sängen, praktik imorgon :) Natti!




Kommentarer
Postat av: johan smith

bittert... men det var tur att traktorn inte körde in i bussen... :P

2010-12-23 @ 19:05:26
Postat av: Till Johan..

Hehehe ah det var väl en välldans tur :)

2010-12-24 @ 04:02:51
URL: http://flickanpetersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0